CleanRite 3-in-1 elektrische reinigingsborstel

Deze 3-in-1 elektrische reiniginsborstel van CleanRite is nu dus bij de Action te koop en gaat jouw nieuwe beste vriend in het huishouden worden. Het is erg handig om verschillende soorten oppervlakken grondig mee schoon te maken. De reinigingsborstel beschikt over drie borstelkoppen, namelijk een spons-, borstel- en polijstkop. Hiermee kan je gemakkelijk verschillende oppervlakken, zowel binnen- als buitenshuis, schoonmaken. Voor elke schoonmaakklus kan je dus zelf de juiste kop kiezen voor gebruik.

Daarbij is de reinigingsborstel ook nog volledig draadloos, want hij werkt op batterijen. Zo hoef je niet meer zelf hard te boenen, want met de borstel kan je bijvoorbeeld hardnekkig vuil dat op fornuizen of in ovens zit gemakkelijk verwijderen. Met de polijstkop kan je gemakkelijk tafels afwerken en je kan zelfs je auto waxen! De spons is daarentegen weer ideaal om vetvlekken van oppervlakten te verwijderen. Dit apparaatje is dus écht een alleskunner.

elektrische reinigingsborstel

Naast het feit dat de 3-in-1 elektrische reinigingsborstel erg handig is, is hij ook nog eens erg goedkoop in vergelijking met andere aanbieders die dit product aanbieden. Zo ben je op bol.com al gauw € 19,95 kwijt voor soortgelijke producten, terwijl de Action hem voor € 6,95 in de schappen heeft liggen. Dat scheelt toch al een hoop, en vooral met de dure decembermaand komt dit mooi uit.

De CleanRite 3-in-1 elektrische reinigingsborstel is voor € 6,95 te koop in de filialen van de Action en is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Let er wel op dat je de batterijen er wel los bij moet kopen.