Het elektrisch onderdeken van de Action houdt je warm

De Action verkoopt nu dus een elektrisch onderdeken voor twee personen. Dit onderdeken is van het merk Carmen en is 2 x 60 watt. Met dit onderdeken ben je verzekerd van een comfortabele, en vooral warme nachtrust. Deze deken is namelijk ideaal om je bed je verwarmen. Hij beschikt over 3 warmtestanden die op 2 schakelaars te vinden zijn. Hierdoor kun je zelf jouw ideale temperatuur instellen die je zelf fijn vindt. Ideaal!

Belangrijk om te weten is dat dit elektrische onderdeken automatisch na 180 minuten vanzelf uitschakelt. Hierdoor kun je met een gerust hart in slaap vallen en hoef je niet bang te zijn voor oververhitting. De deken heeft 5 lagen stof waardoor hij erg comfortabel is om onder te liggen. Daarnaast is hij ook voorzien van elastieken zodat je hem gemakkelijk om je matras kunt doen en hij daar ook goed omheen blijft zitten. De schakelaars zijn eenvoudig los te koppelen, waardoor je hem gemakkelijk in de wasmachine kunt doen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze niet meegaat in de wasmachine. Je kunt de warmtedeken wassen op maximaal 30 °C.

elektrisch onderdeken action aanbieding

Kortom, een handige onderdeken die je zeker zal helpen in de kou en je zal verzekeren van een goede en warme nachtrust. Het elektrische deken van de Action is hier te bestellen voor slechts € 29,95.