Whey proteïne eiwitpoeder bij de Action bestellen

Streef jij naar topprestaties in je fitnessdoelen en wil je het maximale uit jezelf halen? Dan is de vanille Whey Proteïne van Bodymass jouw partner in crime. De geavanceerde formule biedt de beste eiwitbronnen en is uitermate geschikt voor je spierherstel. Elke portie zit vol pure, hoogwaardige whey-eiwitten, boordevol essentiële aminozuren om spiergroei te voeden en te ondersteunen. Het mooiste van alles: de Action verkoopt dit nu voor een absolute bodemprijs.

action proteine eiwitpoeder vanille smaak goedkoop

Eiwitpoeder

Action €29,95 Shop nu

Wanneer je een dergelijke shake tot je neemt, dan wil je natuurlijk ook dat deze lekker smaakt. No worries, ook daar hebben ze aan gedacht. Met de vanillesmaak zorgen ze ervoor dat het overgrote deel van de sporters hun favoriete taste kunnen scoren voor een prikkie.

Maar hoe duur is deze hoogwaardige eiwitbron dan? Een pak van 2,4 kg (!) kost op de website van de Action slechts 29,95, waar je zo’n 80 shakes van kan maken. Bij andere merken en webwinkels ben je (minstens) het dubbele kwijt voor dezelfde hoeveelheid. Wij kunnen dus wel zeggen dat het het proberen meer dan waard is. Check deze link om naar de Action-website te gaan.