Action is de plek voor goedkope gadgets

De Action heeft ons in het verleden vaker verrast met handige gadgets voor een spotprijsje. Nu is het weer raak en zal jij door deze magnetische draadloze powerbank je telefoon overal op kunnen laden. De powerbank heeft een vermogen van 15 watt en kan je telefoon 5000 mAh aan energie geven. We stellen je alvast gerust: dat is meer dan genoeg. Als de powerbank helemaal is opgeladen dan kan je gemakkelijk je telefoon volledig opladen. Het beste is nog dat het maar 14,95 euro kost, geen geld dus.

 

Superslimme handige powerbank

Dit kleine dingetje past gemakkelijk in je broekzak en je hebt dus geen gedoe met kabels of met stopcontacten. Het werkt draadloos met telefoons die draadloos kunnen opladen. De powerbank blijft gemakkelijk aan je telefoon zitten omdat er een magneet op zit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over losse kabeltjes.

magnetische draadloze powerbank

Als je ooit pech hebt en je oplaadpoort werkt niet meer of je bent je oplaadkabel vergeten, maar je telefoon kan draadloos opladen, dan is deze powerbank echt perfect voor jou. Het heeft zowel een USB-C als een USB-A aansluiting, zodat je het ook als gewone oplader kunt gebruiken. Deze powerbank ziet er ook superstrak uit. Dus, waar je ook bent, je staat er niet mee voor schut. Check de video hieronder om een goed beeld te krijgen van de powerbank van de Action.

@.berendjan Vandaag weer een apple dupe!!! De powerbank zit bij aankoop al voor de helft vol, perfect als je telefoon helemaal leeg is en je een oplader nodig hebt!! #actionfinds #action ♬ greedy – Tate McRae