De test van de Consumentenbond

Elk jaar test de consumentenbond de beste zonnebrandcrèmes. Dat zijn allemaal crèmes met beschermingsfactor SPF 30 en SPF 50(+) in spray- en lotionvorm, Hierbij wordt gekeken naar de geloofwaardigheid van de bescherming, of de zonnebrandcrème de goede ingrediënten bevat en of hij natuurlijk fijn te smeren valt.

@actionnederland Zenova zonnemelk Sensitive SPF 30 is door de Consumentenbond verkozen tot ‘Beste uit de Test’, ‘Beste Koop’ en ‘Groene Keuze’ in mei 2023. 🌞 #actionnederland #sunscreen #actionaddiction ♬ original sound – Chester and Humans

Action heeft de beste, goedkope zonnebrandcrème

Voor de beste zonnebrandcrème van dit jaar kun je het beste naar de Action gaan. De Zenova suncare Sunmilk sensitive SPF30 is door de consumentenbond als aller-aller-allerbeste getest. Voor 150 ml leg je maar 4,60 euro neer. Het product is driemaal verkozen als beste: De Beste Koop, Beste van de Test en ook nog eens Groene Keuze. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)

De producten van Zenova vallen sowieso vaak in de smaak bij de consumentenbond. Alles wordt namelijk gemaakt van 50% gerecycled plastic, en zijn vrij van microplastics, rijk aan Vitamine E en vegan. 

Bron: Vriendin