De Progress Chocoluxe

De Progress Chocoluxe is een veelzijdig apparaat waar je veel mee kan. Aan de naam te horen zou je denken dat je hem alleen kunt gebruiken om lekkere warme chocolademelk mee te maken, maar dankzij de automatische melkopschuimer kun je ook je cappuccino van een laagje melkschuim voorzien. Daarnaast beschikt dit apparaat ook over een koudschuimfunctie. Hiermee is het mogelijk om zelf thuis de populaire ijskoffie of een heerlijke frappé te maken. Dit kost je ook nog eens niet veel werk. Binnen vijf minuten is je drankje namelijk al klaar. Je hoeft dus geen barista te zijn om zelf een goede ijskoffie of frappé te maken, want met de Progress Chocoluxe is het erg makkelijk om dit zelf te doen.

Action chocolademelk-maker

Waar beschikt deze chocolademelk-maker van Action allemaal over?

Dit apparaat heeft een verwarmingscapaciteit van 300 ml en daarnaast kan het 150ml melk opschuimen. Daarbij bevat de binnenkant een anti-stick coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Na gebruik hoef je hem alleen even af te wassen en is hij weer klaar voor gebruik. Voor maar 34,95 euro kan je nu zelf thuis je eigen drankjes maken. Een warme chocolademelk voor op de bank of een heerlijke ijskoffie voor onderweg naar je werk. Aan jou de keuze!

chocolademelk-maker action

Chocolademelk-maker

Progress €34,95 Shop nu

Bestel de Progress Chocoluxe hier op de website van Action. Let er wel op dat dit apparaat enkel online te verkrijgen is en dus niet in de winkels ligt.