Een bierpongtafel bij Action

In de schappen van de Action hebben ze weer een geniaal product liggen wat je absoluut niet mis mag lopen en dat is niets minder dan een échte bierpongtafel die van alle gemakken is voorzien. Zo kun je de tafel in drie verschillende hoogtes stellen en is hij inklapbaar. Verder is de tafel ook gemaakt van aluminium en MDF, waardoor hij licht van gewicht is en je hem gemakkelijk van het ene naar het andere feestje mee kunt nemen.

De bierpongtafel van Action is verkrijgbaar voor een klein prijsje van €49,95. Maar let op, het heeft geen zin om je zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Action te haasten, de tafel is namelijk alleen online verkrijgbaar. Het enige wat je nu dus alleen nog hoeft te doen is de tafel te bestellen en bierpong bekers en balletjes bij de Action te kopen. Zodat je de gevulde bekers meteen in een driehoeksvorm neer kunt zetten en je met een fanatieke teamgenoot het andere team helemaal kunt uitschakelen.

Action bierpongtafel

Klik op deze link om naar de website van de Action te gaan.

Zo maak je je feestje nog vetter

Mocht je je feestje nog vetter willen maken, dan heeft Action hier nog een geniaal product voor waar wij al eerder over hebben geschreven. En dat is niets minder dan een bubbelbad. Voor slechts €299 ben jij namelijk de eigenaar van een groot bubbelbad voor drie personen met maar liefst 110 jetstralen. Ook is dit bubbelbad is net als de bierpongtafel ontzettend makkelijk op te zetten. Met de aangeleverde pomp blaas je het bubbelbad namelijk op en klaar is Kees. Verder kan het bubbelbad maximaal tot 40 graden Celsius en kun je jouw gewenste temperatuur instellen. Echt ideaal voor een poolparty met een bierpong toernooi bij jou thuis nu het steeds warmer begint te worden. Ook dit bubbelbad is alleen verkrijgbaar online. Dat is makkelijk bestellen dus.