De kleding van Hang Eleven is razend populair

Het Nederlands kledingmerk lanceerde afgelopen maand zijn nieuwste Classic-lijn. Dit is een collectie met tijdloze basics, gemaakt van luxe stoffen, met oog voor detail. De focus: kwalitatief goede T-shirts tegen een eerlijke prijs. Dit bleek een succesformule te zijn voor het kledingmerk van eigen bodem. De T-shirts met oversized fit vlogen als warme broodjes over de toonbank en veel van de T-shirts waren binnen no-time uitverkocht. Kortom, de mannen van Hang Eleven weten wat ze doen (en wat wij willen).

bodywarmer groen

Dat bewijzen ze wederom met de allernieuwste toevoeging aan het assortiment: The Premium Vest. Dit is een luxe bodywarmer met quilted afwerking, de perfecte fit én met oog voor ieder detail.

The Premium Vest

We kunnen er niet omheen: de bodywarmer is een van de allergrootste trends in herenkleding anno 2023. Niet alleen is het een zeer praktisch en comfortabel kledingstuk dat je warm houdt gedurende de zomerdagen, ook is het een waanzinnig stijlvolle toevoeging aan je outfit. Hang Eleven brengt hun Premium Vest uit in twee verschillende kleuren: groen en zwart. Deze must-have is voorzien een visgraatband en een zwarte metalen ritssluiting voor een premium look & feel. Dit maakt het een zeer modern kledingstuk die niet meer te vergelijken is met de oubollige bodywarmers van vroeger.

Bodywarmer_Green_flat_F kopie

The Premium Vest (groen)

Hang €79,95 Shop nu
Bodywarmer_Black_flat_F kopie

The Premium Vest (zwart)

Hang Eleven €79,95 Shop nu

Het grote voordeel van de stijlvolle bodywarmer is dat jij hem kan matchen met vrijwel al jouw kledingstukken, gedurende meerdere seizoenen. Zo is de bodywarmer van Hang Eleven dé perfecte extra dimensie in jouw festivaloutfit. Combineer de groene variant met een oversized wit T-shirt en jouw favoriete jeans en je bent ready to go voor ieder zomers feestje. Neem dan ook nog een zonnebril mee om het af te maken, die je – wanneer je hem niet nodig hebt – ook easy in de zak van de bodywarmer kan bewaren. Ideaal.

bodywarmer hang eleven groen te koop

Is het een late zomeravond of is de temperatuur niet heel tropisch in ons land (wat toch regelmatig voorkomt), dan kan je de bodywarmer ook rocken bovenop jouw favoriete hoodie of sweater. Zo staat de zwarte bodywarmer perfect op de summer sweat sets van Hang Eleven. Een ideale sportieve look voor op het strand.

bodywarmer hang eleven zwart

De fysieke winkel van Hang Eleven in Amsterdam

Naast het enorme online succes van Hang Eleven, heeft het kledingmerk begin 2023 een nieuwe winkel geopend in onze prachtige hoofdstad (Haarlemmerdijk 93b). Hier kan jij de nieuwste collectie T-shirts en het nieuwe Premium Vest gewoon passen, voordat je hem probeert aan te schaffen en te rocken op de festivals deze zomer. Check de website van Hang Eleven voor de gehele collectie mannenkleding.

In samenwerking met Hang Eleven