Balkontafel te koop bij de Action

De Action verkoopt momenteel een hele handige balkontafel. Het tafeltje is met een zeer mooie houtlook niet alleen een mooi detail om op je balkon te hebben, maar het bespaart je ook nog eens hartstikke veel ruimte. Zo kun je er bijvoorbeeld bloemen op kwijt of een lekker drankje. Ook kun je dit tafeltje gebruiken om je mails te beantwoorden op een heerlijke zomerse middag. Zo wordt thuiswerken een stuk chiller.

Met een draagvermogen van maximaal 10 kilo kan het tafeltje redelijk wat gewicht aan. En of je nou een groot of klein balkon hebt, het compacte ontwerp maakt de tafel geschikt voor ieder balkon. Deze balkontafel past op vrijwel alle balkonrailingen. Het monteren is hartstikke eenvoudig. In slechts 20 minuten hang je jouw balkontafel op en kun je extra genieten van je tijd op het balkon. De tafel is zeker niet alleen geschikt voor zomerse dagen. Dit mooie tafeltje is namelijk gemaakt van kunststof en is dus bestand tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft ’m dus niet binnen te halen wanneer slecht weer is voorspeld.

Wat mag dit tafeltje kosten?

De prijs voor dit handige product bedraagt slechts €29,95. Overweeg je het om deze balkontafel aan te schaffen? Let dan op: dit product is alleen online beschikbaar en staat dus niet in de winkelschappen. Wees er snel bij. Klik op deze link om naar de website van de Action te gaan.

Action balkontafel Keter

De Action heeft momenteel nog meer topdeals. De Action verkoopt nu namelijk ook een handige sneaker whitener voor slechts €0,99. Hiermee kun je binnen no-time jouw afgetrapte sneakers weer helemaal wit maken.