De Alpina Airconditioner

Deze Alpina airconditioner van de Action is uitgerust met alles wat je nodig hebt om de temperatuur aangenaam te houden in elke ruimte. Of je hem nu in de slaapkamer, werkkamer of keuken plaatst, deze unit doet zijn werk. Met een koelvermogen van 9.000 BTU is hij geschikt voor ruimtes tot 60 m³. Ideaal voor een gemiddelde kamer dus.

Waarom je deze airco wilt hebben? Dat is simpel: gemak en comfort in één pakket. Met het led-display en de meegeleverde afstandsbediening hoef je nooit meer op te staan om de temperatuur aan te passen; je hebt altijd volledige controle, waar je ook bent in de kamer. De 24-uurs timer en slaapmodus zorgen ervoor dat je de airco precies zo kunt instellen dat hij automatisch werkt wanneer jij dat wilt, en de slaapmodus garandeert een koele, ononderbroken nachtrust.

Bovendien is deze airco dankzij de handige wieltjes eenvoudig te verplaatsen van de ene ruimte naar de andere, waardoor je overal in huis kunt genieten van een aangename temperatuur. En alsof dat nog niet genoeg is, onttrekt hij ook vocht uit de lucht, wat zorgt voor een frisser en gezonder binnenklimaat. Kortom, deze airco biedt alles wat je nodig hebt voor ultiem comfort tijdens de warme dagen.

airconditioner action

Wat biedt dit apparaat nog meer?

Het koelvermogen van deze airconditioner is 9.000 BTU, wat voldoende is voor een ruimte tot 60 m³. Voor elke kubieke meter heb je namelijk ongeveer 100 tot 135 BTU nodig, afhankelijk van factoren zoals de ligging van de kamer en de isolatie. Dus met deze unit zit je al snel goed.

Een airconditioner is een investering, en je wilt natuurlijk zeker weten dat je hier lang van kunt genieten. Gelukkig biedt deze airco 2 jaar fabrieksgarantie. Dat betekent dat je minimaal twee jaar verzekerd bent van een koele ruimte, waar je deze airco ook neerzet.

Deze deal is alleen van 15 tot en met 21 mei geldig, dus wacht niet te lang. Voeg deze airconditioner toe aan je favorieten en bekijk de openingstijden van jouw dichtstbijzijnde Action-winkel. Profiteer van deze knaller van een deal en zorg dat je deze zomer lekker koel blijft!