Zeg vaarwel tegen zomerse hitte met deze airco

Deze airco biedt krachtige koeling, overal waar je het nodig hebt. Dit handige apparaat is een echte koelexpert en kan ruimtes tot wel 100m³ aan. Met een indrukwekkend koelvermogen van 3.8 kW is het perfect voor verschillende kamers in huis. Met drie handige standen, koelen, ontvochtigen en ventileren, biedt het de veelzijdigheid die je nodig hebt, allemaal in één compacte unit.

De Tristar mobiele smart airco is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig met een A-energielabel. Dat betekent dat je kunt genieten van verfrissende koelte zonder je zorgen te maken over je energierekening. En dankzij de handige wielen kun je hem eenvoudig verplaatsen naar waar je hem het meest nodig hebt.

airco action

Bediening op afstand met de handige app

Maar dat is nog niet alles! Deze slimme airco is ook verbonden met je WiFi-netwerk, waardoor je hem op afstand kunt bedienen met een handige app op je smartphone. Stel de temperatuur in, pas de ventilatorsnelheid aan, stel een digitale timer in en nog veel meer, allemaal met een paar tikken op je telefoon.

Met de meegeleverde raamafdichtingskit en afvoerslang kun je de warme lucht gemakkelijk naar buiten leiden, waardoor je huis lekker koel blijft zonder gedoe. En met de indicator voor het waterreservoir weet je altijd wanneer het tijd is om het te legen voor optimaal gebruik.

airco action

Dus waar wacht je nog op? Profiteer van deze weekactie en haal de Tristar mobiele smart airco hier in huis voor slechts €299, exclusief online beschikbaar bij Action vanaf 21 mei! Met snelle thuisbezorging binnen 3-5 werkdagen en 14 dagen bedenktijd, is het nu het perfecte moment om je huis klaar te maken voor de zomer.