Chris Pratt schittert in de actiefilm ‘The Tomorrow War’

Met Chris Pratt als hoofdrol weet je dat het een goede film is. In de film speelt Chris Pratt een leraar genaamd Dan Forester, die gerekruteerd wordt om tegen aliens te vechten. Klein detail: het gaat om een oorlog die pas over dertig jaar plaatsvindt. 

Soldaten uit de toekomst zijn namelijk terug in de tijd gaan reizen om meer soldaten te rekruteren. Zo heb je immers oneindige aanwas aan nieuwe mankrachten. Dat is ook wel nodig in een intergalactische oorlog, want over dertig jaar staat de mensheid op het punt om een wereldwijde oorlog tegen de aliens te verliezen. Dit kan het mogelijke eind van de mensheid zijn. 

Dan Forester, het personage van Chris Pratt besluit ook mee te gaan. Niet voor zichzelf, maar om de toekomst van zijn kleine dochtertje veilig te stellen. Het team heeft slechts elf maanden om te voorkomen dat de mensheid wordt uitgeroeid.

Niet de minste namen

Het script van The Tomorrow War was in handen van Zach Dean, die ook heeft meegewerkt aan Fast X. Gelukkig wordt hij vergezeld door Chris McKay die we kennen van de The LEGO Batman Movie. Andere namen die in de film te zien zijn, zijn Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson en Jasmine Mathews.

Kijkers zijn enthousiast

Mocht je twijfels hebben om de film te kijken door de beoordeling op IMDb van 6,6 van de 10 sterren? Lees dan een aantal reacties op X, voorheen bekend als Twitter. De film The Tomorrow War valt namelijk zeker in de smaak bij een grote groep kijkers. “Good lil movie”, zo schrijft de één. En: “So good.”

Bekijk de trailer van The Tomorrow War hieronder:

Kan jij na het zien van de trailer niet wachten om The Tomorrow War te bekijken? Dan hebben wij goed nieuws voor je: de film is nu te bekijken om Amazon Prime.