De carrière van Abbey Hoes

Abbey Hoes is een 28-jarige actrice en zangeres. Ze groeide op in Mijnsheerenland, een dorp onder Rotterdam. Abbey kreeg vroeger musical les waar zij zang, dans en drama leerde. Op 12-jarige leeftijd kreeg ze een kleine rol in de commercial van Roosvicee. Hierna volgden rollen in Spangas en 2012.

In 2009 kreeg ze de hoofdrol in de telefilm Maite was hier. Uiteindelijk kreeg ze steeds meer rollen en speelde ze in veel meer films zoals Nena, Vals!, Fissa en Verliefd Op Cuba. Ook afgelopen jaar speelde ze een rol in een grote hit, dit keer op Netflix. De Nederlandse serie Dirty Lines werd volop gestreamd in ons land, mede dankzij haar acteerkunsten. Kortom, haar filmografie groeit en groeit.

De Instagram van ‘de mooiste vrouw van Nederland’

Wist je trouwens dat Abbey Hoes in 2022 verkozen is door de mooiste vrouw van Nederland. De brunette is een knappe vrouw en dat weten haar volgers ook. Op Instagram heeft ze inmiddels 193.000 volgers en plaatst ze vooral foto’s van haarzelf, vrienden en vakanties. Het ziet ernaar uit dat de actrice op dit moment ook op vakantie is. Recent heeft ze een foto gedeeld waarop ze te zien is in een bikini na een heerlijke plons in het zwembad. Ze kreeg veel likes, wat natuurlijk ook niet zo gek is. Er is nog niet echt bekend waar ze op vakantie is, maar sommige volgers denken op Zakynthos. Bekijk hieronder de foto’s van de schitterende actrice:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)