Stephen Graham speelde een rol in Peaky Blinders seizoen 6

Stephen Graham is wel bekend van zijn rollen in onder andere Line of Duty, de This is England series en Pirates of the Caribbean. Recent heeft de acteur een rol gekregen in de populaire serie Peaky Blinders. Hier speelt Graham de rol van Hayden Stagg, een arbeider in de haven van Liverpool. Hij maakt zijn entree in de derde aflevering van seizoen zes. De Shelby’s betrapten hem op diefstal, maar na een confrontatie met Arthur en Thomas werd hij gedwongen om hen te helpen met de illegale praktijken van de bende.

A Thousand Blows wordt het nieuwe meesterwerk van Steven Knight

De maker van Peaky Blinders, Steven Knight, is begonnen met een nieuw project genaamd A Thousand Blows. Het belooft een 12-delige serie te worden met Stephen Graham in de hoofdrol, die ook een co-producer is van de show. Graham speelt hier in de rol van een gevaarlijke bokser uit de onderwereld. Het speelt zich af in het Victoriaanse Londen in de jaren 1880 en is gebaseerd op echte gebeurtenissen en personages. Sick!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephen Graham (@stephengraham1973)


De serie geeft een inzicht op de illegale boksringen die bestonden in de Victoriaans binnensteden. Je volgt in de serie twee goede vrienden uit Jamaica, Hizkia en Alec. Zij bevinden zich in de levendige maar ook gewelddadige wereld van het postindustriële Londen. De cast voor die twee rollen moeten nog aangekondigd worden, maar het staat al vast dat Stephen Graham de rol gaat spelen van de bokser Sugar Goodson.

“Om opnieuw met Steven Knight te kunnen werken en het getalenteerde team van schrijvers dat we voor dit project hebben, is echt geweldig, en om het verhaal van deze ongelooflijke personages te vertellen in deze periode in Londen is een genot”, aldus Stephen Graham,

Helaas komt er geen zevende seizoen van de Peaky Blinders serie, wel is bekend gemaakt dat er in 2023 opnames starten voor een Peaky Blinders-film. Mocht je de serie met de IMDb-score van een 8.8 nog niet gezien hebben, is het zeker een aanrader!