You Can Alway Get What You Want

Eén van de bekendste oude snoeperts is toch wel de Stones’ zanger Mick Jagger, die met zijn 81 jaar oud nog steeds staat te springen op het podium. Hij staat natuurlijk al bekend om zijn roerige liefdesleven. Zo heeft hij namelijk acht kinderen bij verschillende vrouwen en is hij vaak in het nieuws geweest vanwege zijn relaties.

En ook nu heeft hij weer een jonge vrouw aan de haak geslagen. Melanie Hamrick, 37 jaar oud, is de huidige vriendin van Jagger. Zelf is ze voormalig ballerina en werkt ze als choreograaf. Omdat ze dus wel wat weet van de showbusiness, weet ze ook dat het belangrijk is om niet te veel stil te staan bij wat anderen denken. Tijdens een recent interview werd gevraagd wat ze zelf vindt van het leeftijdsverschil tussen haarzelf en Jagger. Ze schelen namelijk een gulle 44 jaar. Melanie vindt dit zelf helemaal niet erg. Ze is ontzettend gelukkig met haar relatie en ook de mensen om haar heen staan positief in het leven. “Doe ik verder iemand kwaad? Nee. Dat is wat echt telt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie Hamrick (@melhamrick)

Al lang voor de geboorte van Melanie Hamrick in the picture

Mocht je je toch afvragen waar we Mick Jagger ook alweer van kennen, dan zullen we eventjes je geheugen opfrissen. Mick Jagger is één van de meest iconische figuren in de muziekgeschiedenis. Hij werd wereldberoemd als frontman van The Rolling Stones, een Britse rockband die in de jaren 60 doorbrak. Sindsdien staan ze bekend om hun energieke optredens en legendarische hits zoals Paint It Black, Satisfaction en Angie. The Stones heeft een enorme invloed gehad op de ontwikkeling van rock-‘n-roll en treedt nog steeds op, ook nog steeds met de legendarische Jagger als frontman.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mick Jagger (@mickjagger)