De vastgoedportefeuille van Matthijs de Ligt

Na z’n avontuur bij het Duitse Bayern München, heeft Matthijs de Ligt besloten te vertrekken naar het grote Manchester United. Dat betekent dat er een verhuizing op de planning staat, waarmee z’n huidige onderkomen in München verleden tijd is. De woning, waar De Ligt woonachtig is met z’n vrouw Annekee Molenaar, staat in de nabijheid van de velden van de lokale voetbalgrootmacht en zal wellicht plaatsmaken voor een andere grote speler van Bayern. Of de woning zelf in bezit is van De Ligt of van de club, is onbekend. Hoe dan ook, Matthijs heeft niks te klagen. De topvoetballer bezit namelijk een aantal panden in Amsterdam, die hij al jarenlang in de verhuur heeft staan.

Naast het royale salaris wat Matthijs opstrijkt in de voetballerij, ontvangt hij dus ook nog een lekkere geldbonus vanuit z’n prestigieuze panden. Het vermogen van de centrale verdediger wordt geschat op zo’n 50 miljoen euro.

Dikke villa met vorstelijke sferen

‘Munich will for ever have this special place in my heart’, zet Annekee Molenaar onder de post waarop de enorme villa te zien is. De woning is zeer overweldigend en we mogen gerust spreken van een ‘kast van een huis’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeedeligt)

Annekee Molenaar laat op haar Instagram een aantal foto’s zien van het optrekje in de zomer- en winterdagen. Zo zien we op een foto hoe de enorme voortuin in bloei staat en laat een ander plaatje de woning zien, terwijl deze volledig bedekt is met sneeuw. Mooi of slecht weer, dit huis ziet er altijd majestueus uit, wat natuurlijk goed past bij een grote voetballer als Matthijs de Ligt. Ook krijgen we een foto van de achterzijde van de woning te zien, waar een luxe buitenterras en het royale zwembad natuurlijk niet mogen ontbreken. Vanaf meerdere balkons kan De Ligt over deze fantastische achtertuin kijken, wat het huis een vorstelijke sfeer geeft.

Verwachte verkoop zal miljoenenslag zijn

In het geval dat De Ligt en Molenaar daadwerkelijk de eigenaren van deze miljoenenvilla zijn, zal het tweetal er een aardige financiële slag mee slaan, hoewel verhuren ook erg interessant kan zijn voor de portemonnee. Vergelijkbare woningen uit dezelfde buurt worden aan de man gebracht voor gemiddeld zo’n 7 miljoen euro. Wel zitten er een aantal uitschieters tussen die richting de 30 miljoen euro gaan. Zoveel zal deze villa niet opbrengen, maar een paar miljoen moet wel realistisch zijn. Om een miljoentje meer of minder zullen Matthijs de Ligt en zijn Annekee Molenaar heus niet wakker liggen, het tweetal zal vast alweer druk zijn met het vinden van een nieuwe villa in de buurt van de trainingsvelden van Manchester United!