De nieuwe woning van Andy en Melisa in Apeldoorn

Dat Andy van der Meijde na zijn voetbalcarrière flink bezig blijft, dat weet heel Nederland wel. De oud-voetballer is vaak op televisie te zien en verdient met zijn programma ‘Bij Andy in de auto’ een aardig extra zakcentje. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij genoeg centjes heeft om een luxe leventje te leiden.

Andy en Melisa Schaufeli hebben flink uitgepakt met de aankoop van hun nieuwe droomhuis in Apeldoorn. We hebben het hier niet over zomaar een huis, maar een vrijstaande villa met alles erop en eraan. Denk aan een inpandig verwarmd zwembad, een luxe Hamam, sauna en een bar. Kortom, een wellnessruimte waar je ‘U’ tegen zegt.

De villa is aangeschaft voor een bedrag van € 1.325.000 en de hypotheek die erop gevestigd is, bedraagt € 1.356.545. Opvallend: de vraagprijs was € 1.295.000, dus Andy en Melisa hebben er 30.000 euro extra voor neergelegd. Een kleine meerprijs voor zoveel luxe, maar daar zullen zij geen nacht van wakker liggen.

Wat krijg je voor dat geld?

Nou, een heleboel. Deze vrijstaande villa heeft een riante woonoppervlakte van maar liefst 399 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. In totaal zijn er negen kamers, allemaal met Italiaans marmer afgewerkt.

De designkeuken is van het merk Arclinea en is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur en een stijlvol kookeiland. Naast de keuken is er een bijkeuken met kastenwand, aansluitingen voor wasapparatuur, en een keukenblok met koelkast en spoelbak. Buiten hebben Andy en Melisa een veranda met buitenhaard en zonwering. De tuin heeft verschillende terrassen met stroomaansluiting, en er is zelfs een dakterras. Hun wagens kunnen veilig worden geparkeerd in de inpandige garage met ruimte voor twee auto’s.

Veiligheid staat ook hoog in het vaandel, want de villa is uitgerust met een alarm- en camerasysteem. Het energielabel van de villa is B, dus er is nog ruimte voor verbetering op dat gebied. Maar verder is dit echt een droompaleis, compleet met airco in elke kamer. Andy en Melisa zullen hier zeker in luxe kunnen genieten.

Bekijk hieronder meer foto’s of neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

huis andy van der meijde

binnenzwembad andy van der meijde en melisa

villa andy van der meijde