Dasty Aroma Drops van winkelketen Wibra

Wibra verkoopt de Dasty Aroma Drops, die elke ruimte op een slimme en effectieve manier verfrissen. Of het nu gaat om een huis, een kantoorpand of een auto: deze krachtige druppels zijn veel meer dan een simpele luchtverfrisser. Ze zijn speciaal ontwikkeld om nare geuren niet alleen te maskeren, maar volledig te elimineren. Tegelijkertijd wordt er een langdurige en aangename geur achtergelaten in de ruimte.

De veelzijdigheid van de Dasty Aroma Drops maakt ze ideaal voor verschillende toepassingen. Of je nu je badkamer, keuken, toilet, auto of zelfs je vuilnisbak wilt opfrissen: een paar druppels zijn al genoeg om de ruimte om te toveren tot een geurige oase. Je kunt de druppels eenvoudig op een oppervlak aanbrengen of ze zelfs aan je dweilwater toevoegen voor een extra frisse geur tijdens het schoonmaken. In de video hieronder kun je precies zien hoe je de Dasty Aroma Drops kunt gebruiken:

Het product staat bekend om zijn langdurige werking

Wat de Dasty Aroma Drops echt onderscheidt, is hun langdurige werking. In plaats van steeds opnieuw te moeten sprayen, geniet je wekenlang van een frisse geur in huis. Het product is ideaal voor iedereen die niet voortdurend moeite wil doen om geuren te verdoezelen, maar wel graag in een frisse omgeving bivakkeert.

@wibranl Een heerlijke geur in huis dankzij de eigen gemaakte geurstokjes met de aroma drops van Dasty 😍❤️ De geurstokjes zijn met 20 stuks verpakt en komen in 2 varianten! 😏 #wibra #wibranederland #geurstokjes #geurstokjesdiy #geurstokjesinhuis #makkelijkediy #dasty #aromadrops #datdoejegoed ♬ nhạc nền – Dinocucsuc

Iemand die daar alles van weet is Cynthia, die al jaren werkt als filiaalmanager bij Wibra. Naar eigen zeggen zocht ze al jaren naar een product om geuren in huis te maskeren. Op een dag nam ze de Dasty Aroma Drops mee uit haar winkel, en stond perplex van het resultaat. “Ik dacht zelf dat het zou werken als een soort schoonmaakmiddel of luchtverfrisser” vertelt ze. “Maar niets was minder waar! Mijn huis rook wekenlang heerlijk, zonder dat ik opnieuw hoefde te druppelen.” Cynthia zou inmiddels ook niet meer zonder de Dasty Aroma Drops kunnen, en raadt iedereen aan het product ook bij Wibra aan te schaffen.

Lees ook: deze spons van Wibra brengt het hoofd van mensen flink op hol!