De losgeslagen levensgenieter

Net uit een relatie en wanhopig bezig met het lijmen van haar gebroken hart – of genieten van het single leven zoals sommigen het noemen. Oke, natuurlijk is het logisch dat je geniet van de plotselinge vrijheid, maar er zijn grenzen. Normaal gesproken dan. Want de enige grenzen bij deze type single vrouwen zijn grenzen die met volle overtuiging overschreden worden.

Type single vrouwen MAN MAN

De mannenhater

Er is iemand geweest die het hier volledig heeft verknald. In veel gevallen is een voorgaande partner vreemdgegaan, is een bedpartner er plotseling vandoor gegaan of heeft ze een andere vervelende ervaring gehad. Als gevolg zijn ‘alle mannen klootzakken’ en is er geen hoop meer in het andere geslacht. Versierpogingen worden met een (on)gezonde dosis sarcasme en boosheid afgedaan en je kan haar als man maar beter even met rust laten.

The good girl

Evenals de good guy wordt deze vrouw nogal vaak over het hoofd gezien. Zonde, want ze heeft een hart van goud. Het goede nieuws is dat er uiteindelijk wel een man rondloopt die deze vrouw waardeert om de kwaliteiten die ze heeft.

De carrièretijger

Hoe je het ook went of keert, wanneer je single bent, blijft er meer tijd over voor andere dingen in je leven. Waar de levensgenieter voor feest zal kiezen, zal de carrièretijger – zoals het woord misschien al verraad – voor succes gaan op ander gebied. Professioneel of sportief gezien, zal ze haar vrije tijd ‘nuttig’ besteden. Mocht je hier je oog op laten vallen, zul je op andere plekken dan in de kroeg je slag moeten slaan.

Type single vrouwen MAN MAN

Het totale pakket

Zij heeft alles. Een mooie carrière, een spontaan karakter en een prachtig uiterlijk. Wanneer je haar binnen hebt, moet je haar koste wat kost bij je houden. Wanneer je haar ziet is het onbegrijpelijk dat ze nog single is. Waarschijnlijk omdat ze de juiste nog niet tegen is gekomen. Wie weet ben jij het wel..

Mocht je nu een van deze types zijn tegengekomen en zie je haar wel zitten, maar is ze in jouw ogen een stuk knapper. Check dan deze tips om een vrouw te versieren die knapper is dan jij.