Peaky Blinders

Het grauwe, armoedige en gewelddadige Birmingham in de jaren ’20. De Peaky Blinders familie wordt geleidt door Thomas Shelby. Tommy groeit op als crimineel straatschoffie, maar blijkt een pinter mannetje te zijn die al gauw uitgroeit tot het hoofd van de familie Shelby. De familie Shelby organiseert biedingen op paardenraces. Ze nemen de regels niet zo nauw en hebben de politie in hun macht. Tommy wil zijn imperium uitbreiden en neemt risico’s. Met een cast vol toonaangevende namen als Cillian Murphy, Tom Hardy en Charlotte Riley is deze serie een aanrader. Het eerste seizoen is te bekijken op Netflix, maar hier blijft het niet bij. De regisseurs hebben grootste plannen:

Vikings

Het verhaal van Ragnar Lodbrok speelt zich af rond de 9e eeuw in de tijdperk van de Vikingen. Het speelt zich af in Kattegat, Scandinavië. De mannelijke inwoners gaan ieder jaar op rooftocht naar het oosten. Echter heeft Ragnar grootsere plannen. Hij heeft verhalen gehoord over grote schatten en gaat met behulp van een zonnewijzer op zoek naar nieuw land over open zee. Een flinke dosis actie, bad-ass vikingen en (op waarheid gebaseerde) geschiedenis-les. Er zijn vier seizoenen beschikbaar, dus hier ben je wel even zoet mee.

vikings serie

Billions

Onthoud: alles is te koop met geld. De sluwe, openbare aanklager Chuck Rhoades en briljante investeringskoning Marktinzicht en een meeslepend kat en muisspel. Hier praten we letterlijk over miljarden.

billions serie

House of Cards

Kevin Spacey is een baas. De acteur speelt in deze film de hoofdrol als Francis ‘Frank’ Underwood. Frank is een ambitieuze politicus. Om te bereiken wat hij wil is hij genadeloos. Een meeslepend verhaal wat zich afspeelt in Washington D.C.  De  serie is een remake van de gelijknamige Britse serie uit de jaren 1990. 4 seizoenen zijn momenteel beschikbaar en een vijfde seizoen is door Netflix besteld.

man man house of cards

Mad Dogs

Milo leeft het ‘the real-life’ in Belize, Central America in een dikke mansion. Hij nodigt zijn vier beste vrienden uit om langs te komen waaronder Milo, zijn oudste vriend. Samen groeiden ze op, maar door verschillende verslaving-issues groeiden ze uit elkaar. Cobi, het serieuze type die getrouwd is en in de financiële wereld werkt,  Joel, de pessimist die toegeeft dat iedereen uit elkaar is gegroeid en Gus, een voormalig advocaat die nu in de antiek-handel zit. Alles wat fout kan gaan, gaat fout.

man man mad dogs