Sporten met weinig tijd: het kan!

Dit nieuwe trainingsprogramma is speciaal ontworpen met jouw hectische levensstijl in gedachten om toch te kunnen sporten. Je zult slechts 40 minuten per dag, vier dagen per week in het zweet staan, wat perfect zal gaan passen in je uber drukke schema. En het beste van alles? Je hebt geen fancy apparatuur of een sportschoolabonnement nodig. Met alleen wat dumbbells en een gewichtsbankje kun je aan de slag gaan. Dit kan dus waar en wanneer je maar wilt.

 

Aan de slag met die gewichtjes

Wat maakt dit programma zo effectief? Gregory maakt gebruik van drie belangrijke principes om elke minuut van je trainingen te maximaliseren:

  • Sets met Hoge Volumes: Door het gebruik van dumbbells focus je niet op zware gewichten, maar op het verhogen van het aantal herhalingen per set om je spieren uit te dagen.
  • Supersets: Maximale inspanning in minimale tijd is het motto hier. Door oefeningen achter elkaar te stapelen met minimale rust, wordt je training nog efficiĆ«nter.
  • Cardio: Naast krachttraining is cardio essentieel voor een algehele goede gezondheid. Met gerichte wandelingen als aanvulling op je krachttraining zorg je voor een uitgebalanceerd trainingsplan.

Of je nu je vaderlichaam wilt afschudden, meer wilt sporten of gewoon op zoek bent naar een effectief trainingsprogramma dat in je drukke schema past, dit 4 weken durende programma van Cory Gregory is precies wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Bekijk het volledige plan hier en begin vandaag nog met het bouwen van een sterker, fitter en gezonder lichaam!

Op zoek naar een passend dieet bij al dat gesport? Dan zijn hier wat overheerlijke afvalmaaltijden op een rij.