Genieten in de tuin zonder dat iedereen het ziet

Laten we eens beginnen met de ombouw van de tuin. Je wil in de zomer natuurlijk gewoon lekker buiten kunnen zitten zonder dat mensen je zien. Hoe doe je dat beter dan een mooie moderne hardhouten schutting neer te zetten? Door een schutting te plaatsen heb jij gewoon je privacy én geef jij jouw tuin een stijlvolle upgrade. Als je dan een keer een feestje houdt of gewoon lekker wil zonnen, heb je van niemand last (en niemand van jullie). Het is wel belangrijk dat je een tuinschutting van kwaliteit in je tuin zet. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat na één keer regen, jouw schutting gelijk gaat schimmelen.

4 dingen waarmee jij jouw tuin summer-ready maakt

Feesten met een mini bar

Hoe handig is het om in je tuin een kleine mini bar te hebben? Dit hoeft echt geen grote luxe bar te zijn, een kleintje gewoon van hout is ook hartstikke prima. Als je gewoon wat hout gaat halen bij de bouwmarkt heb je die bar binnen no-time in elkaar gezet. Je kan bijvoorbeeld met pallets al een hele hoop. Nu hoef je nooit meer naar binnen te rennen om nieuw bier of andere alcoholische versnaperingen te halen.

Een BBQ area in de tuin

Ben jij een echte meat-lover? Dan heb je vast al wel ergens een BBQ in de garage staan. Telkens als je gaat BBQ’en, zet je de BBQ buiten en dan sta je er in je eentje met (natuurlijk) een biertje in je hand voor. Het is toch veel beter om dan buiten gewoon een heel terras te hebben zodat je met z’n alle kan genieten? Maak een mooi terras, haal een mooie moderne tuin-set en zet die BBQ er lekker voor. Je kan dat ding toch laten staan want waarschijnlijk gebruik je ‘m wel vaker dan één keer. Tip: wanneer je zorgt voor een mooie overkapping, dan hou je alles in topvorm.

4 dingen waarmee jij jouw tuin summer-ready maakt

Een mini gym voor jezelf

Dit idee is voor de échte sporters onder ons. Heb je namelijk zelf gym-equipment? Hoe lekker is het dan om in de zomer gewoon in je achtertuin te kunnen sporten. Heb je toevallig ergens al een stoep liggen? Dat is dan al hartstikke ideaal. Het is namelijk wel handig om gewoon een harde ondergrond te hebben. Heb je voor sommige dingen elektriciteit nodig? Dan hoef je alleen maar een verlengsnoer van binnen naar buiten te leggen.

Ben jij al helemaal zomer ready?