Kind ging op boevenpad in de nacht

Het begon allemaal toen het zoontje van Scott Reintgen midden in de nacht naast zijn bed stond. Zijn zoontje vroeg om een schaar om zijn Spiderman-handschoenen los te knippen. Scott raakte even in paniek door deze onverwachte vraag. “We realiseerden ons dat er iets heel erg misgegaan was”, vertelt hij aan The Washington Post.

Scott en zijn vrouw gingen naar beneden en werden geconfronteerd met een enorme ravage van uitgepakte kerstcadeaus. De vader maakte snel een foto van deze chaotische situatie, die hij later op social media plaatste. Deze foto is inmiddels zo’n 7 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 135.000 likes gekregen. “Het was echt bizar om te zien hoe hij alles had geopend, er was werkelijk niets overgeslagen”, aldus de vader. Om verdere schade te beperken, besloten de ouders zo snel mogelijk alles weer in te pakken. Ze wilden voorkomen dat ook het cadeau van hun 6-jarige zoon verpest zou worden. “Natuurlijk hadden we boos kunnen worden op ons kind, maar we kozen ervoor om erom te lachen”, legt Scott uit.

Bekijk zijn bericht hieronder:

De foto heeft veel losgemaakt op sociale media. Ouders herkennen zichzelf in dit soort grappige situaties waarin kinderen hun eigen regels lijken te volgen. Het zorgt voor een gevoel van verbondenheid en begrip tussen ouders wereldwijd. Dus laten we allemaal een les nemen uit dit avontuur van de 3-jarige rebel en zijn kerstcadeaus: lach om de chaos, pak het weer in en geniet met elkaar van de feestdagen.