Laatste kans om tokens te kopen in public sale

World Mobile Token streeft ernaar om 40 miljoen Amerikaanse dollars op te halen binnen de eerste vijf weken van de openbare verkoop, bovenop de $5 miljoen die het reeds privé heeft opgehaald. Ze zijn al aardig op weg en zijn ondertussen oversubscribed. Dit is dan ook de laatste kans om te investeren in dit project. De KYC-applicatie opende op 15 juni, wanneer deelnemers hun privé WMT-kluis kunnen aanmaken. Aanvragers hebben inmiddels een bericht gekregen of ze zijn goedgekeurd en het hun beurt is om tokens te kopen met ADA, BNB, BTC, DAI of ETH. Deelnemers zullen een Cardano-adres nodig hebben om een aankoop te doen en hebben vervolgens 24 uur de tijd hebben om een transactie te voltooien.

Geïnteresseerden die al een vault hebben aangemaakt, kunnen deze nu openen om vervolgens tokens te kopen. Hieronder vind je een goede tutorial welke stappen je moet ondernemen om WMT aan te schaffen. Wil jij investeren in een nieuw project met een good cause, dan kan je dit doen op worldmobiletoken.com

 

World Mobile Token doet wat de naam zegt

Uit gegevens van de Wereldbank (’s werelds grootste instituut voor ontwikkelingssamenwerking) is af te lezen dat er momenteel 1,7 miljard mensen wereldwijd geen bank hebben. De meeste traditionele banken vereisen een handmatig onboarding proces en vertrouwen kredietbureaus om de identiteit van klanten te verifiëren. Dit maakt het voor veel bevolkingsgroepen vrijwel onmogelijk om gebruik te maken van basisdiensten zoals het openen van een rekening, het aanvragen van een lening of hypotheek of het verkrijgen van toegang tot andere financiële mogelijkheden. Zaken die wij in deze ‘moderne’ westerse wereld doodnormaal achten.

 

Deze situatie is voornamelijk zorgwekkend in Afrika, waar veel dorpen ver van de grote steden liggen. Met name voor deze afgelegen plekken wil World Mobile Token een nieuw mobiel netwerk creëren om de bevolkingen online connectiviteit te bieden. Dit doen zij op een betaalbare, duurzame en winstgevende manier.

De kloof naar de dichtstbijzijnde beschikbare verbinding wordt overbrugd met behulp van zogeheten Air Nodes. Dit zijn computers die deelnemen aan een blockchainnetwerk en de betrouwbaarheid van transacties. Deze Air Nodes worden voorzien van energie door zonnepanelen.

Duurzaamheid staat op plek #1

De overtollige energiereserves worden gemeten, opgeslagen en doorverkocht via een app. Vervolgens wordt die energie gebruikt voor het aansturen en realiseren van ondersteunende diensten, zoals zoetwaterpompen, ijsmachines en off-grid stopcontacten.

world mobile token blockchain

Op dit moment is het World Mobile Network actief in Oost-Afrika. Er wordt begonnen met Tanzania en Kenia, met als doel connectiviteit naar diverse gemeenschappen te brengen op een duurzame wijze.

De lancering van onze native utility token op de meest veelbelovende blockchain die er is, stuwt onze visie naar een hoger plan,” aldus Sean Inggs, directeur van World Mobile Token Ltd. “WMT zal ons ecosysteem voeden om duizenden in staat te stellen toegang te krijgen tot fundamentele diensten zoals online identificatie, toegang tot onderwijs en bankieren.”

Over World Mobile

Het World Mobile Network is een wereldwijd mobiel netwerk gebouwd op blockchain en de sharing economy. Met bijna 4 miljard mensen die offline blijven, is digitale uitsluiting een groeiend probleem. In tegenstelling tot traditionele telecomoperators, wordt het World Mobile Network gerund door en met mensen: iedereen kan netwerkoperator worden en delen in de beloningen. Samen met IOHK, wil World Mobile en de World Mobile Token een revolutionair schaalbaar netwerk leveren in Afrika en daarbuiten.