Wat is Wolves of Wall Street (WOWS)?

Als je een filmliefhebber bent, dan zal er bij de naam ongetwijfeld een belletje gaan rinkelen. De ultieme topfilm Wolf of Wall Street met Leonardo DiCaprio uit het jaar 2013 is een wereldhit en het concept uit de film is vergelijkbaar met die van Wolves of Wall Street (WOWS). Echter speelt het geheel zich dit keer niet af op de traditionele aandelenkoers, maar in de crypto-wereld.

Decentralized Finanace (DeFi) houdt simpelweg het handelen met cryptomunten in. Met de link naar de legendarische film over Jordan Belfort willen de ontwikkelaars van het WOWS-project dit reproduceren op een innovatieve en humoristische wijze. Het geheel is te zien als een simulatie van de echte aandelenbeurs op Wall Street, waar de ‘wolven’ big money proberen te maken en de grootste speler willen worden. Wolves of Wall Street integreert gamificatie in het DeFi/NFT (Non Fungible Tokens) ecosysteem. Ook is WOWS ’s werelds eerste die erin slaagt om SFT (Semi Fungible Tokens) te implenteren in cryptofolios.

Wat is het verschil tussen NFT’s en SFT’s?

NFT’s (Non Fungible Tokens) zijn als het ware echte verzamelitems. Elke NFT is uniek en kan een bepaalde waarde voor je hebben. Dit is direct het ‘probleem’, want het is en blijft een collectorsitem en geen crypto-valuta.

Om hierop in te spelen heeft Wolves of Wall Street SFT (Semi Fungible Tokens) geïntegreerd in het DeFi-systeem. Je raadt het al; dit zijn zowel collectables als een currency. Een SFT biedt een uniek verdienniveau en de mogelijkheid om meerdere investerings NFT’s en beloningen vast te houden. Gebruikers kunnen zo ook meerdere DeFi protocollen farmen binnen één C-folio, zodat je niet beperkt bent tot één platform.

Check hieronder een beknopte uitleg over de C-folio’s.

 

Hoe werken Wolves en Bois C-folio’s?

Er zijn twee groepen C-folio’s: Wolves en Bois. De interactie tussen deze twee is belangrijk boor het DeFi visualisatie aspect van Wolves of Wall Street. Er heerst een wapenstilstand tussen de Bois en de Wolves, maar er is weinig voor nodig om de competitie aan te wakkeren. De Wolves en Bois kan je zien als geautomatiseerde medewerkers die je crypto-zaken voor jou managen, ieder met zijn eigen kwaliteiten en risico’s.

 

Zo moet je handelen op het WOWS-platform

De intenties zijn exact hetzelfde als op Wall Street: de grootste handelaar of investeerder worden. Op het WOWS-platform kan jij nu die grote speler worden, maar dan in de crypto markt. Hierbij dient de C-folio als een soort cryptowallet waarin beleggings-NFT’s kunnen worden opgeslagen tegen 130% APR (Annual Percentage Rate). De kans is groot dat dit momenteel het hoogste percentage wereldwijd is voor APR via NFT’s. Deze hoge APR kunnen de makers garanderen door de onderstaande toegepaste structuur.

wolves of wall street crypto wallet

Bovendien is de verhouding positief. 10% van de opbrengst gaat naar de WOWS reward pool en de andere 90% is voor de verkoper.

Wat zijn de voordelen van eigen C-folio’s?

C-folio’s, het portfolio voor je crypto-aandelen, kennen meerdere voordelen. Al je jouw collectables, verdiensten en LP waarden gaan in jouw eigen SFT C-folio. In deze CryptoFolio kan jij alles beheren. Zo is het mogelijk om ieder element op elk moment van de dag apart of samen te verkopen. De volgende gebruiker kan jouw C-folio op zijn eigen manier inzetten op het WOWS platform.

De CRO (Collateralised Rewards Obligatio) biedt andere financiële toepassingen. Dit is een nieuwe term, gecreëerd door WOWS en mede mogelijk gemaakt door SFT’s. Dit maakt het mogelijk om meerdere investering NFT’s met een hoog risico (en hoog beloningspercentage) én investering NFT’s met lage risico’s (en iets lager beloningspercentage) te verzamelen. Aan de hand van deze verzameling wordt een verhouding van risico gespreid zodat de kans op hogere winsten groter is.

Maak via deze link je eigen C-folio aan

Samenwerking met MIMIR SOLUTIONS CORPORATION

Onlangs kondigde Wolves of Wall Street hun stratische partnerschap met NFY.finance en hun eigenaren MIMIR SOLUTIONS CORPORATION aan. Aangezien de beide bedrijven een gemeenschappelijke geschiedenis hebben, kwam dit niet uit de lucht vallen. TristanVert, de projectleider van WOWS, ontwierp de branding en UI/UX die hielpen bij de lancering van NFY.finance en JeffX van NFY.finance hielp WOWS bij hun eerste tokenlancering.

MIMIR SOLUTIONS CORPORATION is eigendom van vier aandeelhouders die eigenaar zijn van NFY en het wordt geleid door de bekende ontwikkelaar Cyotee Doge. MIMIR is een van de belangrijkstse spelers in de DeFi en Blockchain scène. Dit bleek maar weer toen werd aangekondigd dat SpaceX een maanmissie betaalde met cryptomunt Dogecoin. In het eerste kwartaal van 2022 zal de satelliet met de naam DOGE-1 aan boord van een SpaceX Falcon 9-raket worden gelanceerd. Kortom: ze gaan in zee met een héél grote speler in de cryptomarkt.

 

Klik op deze link om naar de website van Wolves of Wall Straat te gaan en C-folio aan te maken

Dit is geen financieel advies.

In samenwerking met Wolves of Wall Street