Internet zonder gedoe, een eerste levensbehoefte anno 2024?

We willen allemaal razendsnel en betrouwbaar internet. Logisch, want we doen steeds meer online: of je nou fanatiek FIFA speelt tegen je vrienden via de PlayStation of je vaak thuiswerkt en een videocall met een collega of belangrijke klant hebt, goede WiFi is de basis. De NETGEAR Orbi 970 Series met WiFi 7 zorgt ervoor dat je internet niet alleen nu, maar ook in de toekomst optimaal blijft werken.

Dit systeem bestaat uit meerdere wifipunten die je door het hele huis kunt plaatsen, waardoor je overal in huis (tot wel 440m2) een sterke en stabiele verbinding hebt. Zo hoef jij nooit te stressen dat je apparaten disconnecten wanneer jij even de tuin of een andere kamer betreedt. Bovendien kunnen er tot wel 200 apparaten tegelijk verbinden zonder dat de snelheid en stabiliteit afnemen. Ideaal voor drukke huishoudens!

wifi mesh systeem orbi

Orbi 970-serie Quad-Band WiFi 7 Mesh-systeem

NETGEAR €1.699,99 Shop nu

Daarnaast zorgt NETGEAR Armor voor een extra beveiligd netwerk, zodat je smart apparaten beschermd zijn tegen hackers. Wel zo geruststellend, toch? En natuurlijk surf je met dit WiFi mesh systeem op WiFi 7, wat zorgt voor hogere snelheden en meer functionaliteit.

Maak kennis met WiFi 7, nóg beter dan de voorganger

Je hebt misschien nog nooit van WiFi 7 gehoord, en daar ben je niet de enige in: driekwart van de Nederlanders kent het niet, blijkt uit onderzoek van NETGEAR. Bovendien weet bijna de helft niet dat er verschillende soorten WiFi zijn. Ja, het is echt zo.

WiFi technologie ontwikkelt zich constant en zo nu en dan komt er een nieuwe standaard. WiFi 7 is de nieuwste generatie en biedt vergeleken met WiFi 6, dat in 2019 uitkwam, tot wel 2,4 keer hogere internetsnelheden. Ja, alles kan nog sneller én beter. Daarnaast biedt WiFi 7 technologie om netwerkopstoppingen te voorkomen en storingen door netwerken van de buren te vermijden. Voor de techneuten onder ons zijn er nog meer voordelen zoals Multi-Link Operation, lagere latency en hogere datatransmissie, maar zo diep duiken wij de stof nu maar niet in.

Orbi 970-serie

Wat zijn de voordelen voor de ‘normale gebruiker’?

Ben jij een ‘doorsnee gebruiker’ van WiFi ? Dan hebben wij een aantal voordelen van de NETGEAR Orbi 970 Series met WiFi 7 voor jou op een rijtje gezet

  • Thuiswerken: nooit meer haperende videogesprekken of onverstaanbare meetings.
  • Gamen: geen last meer van lag; zelfs de zwaarste online games en VR lopen soepel.
  • Groot huishouden: nooit meer een overbelast netwerk of slecht bereik, hoe groot je huis ook is.
  • Smart-apparaten: al je apparaten kunnen verbinden met een sterk en veilig netwerk, overal in huis.

Bekijk de website van NETGEAR voor meer informatie en prijzen van de Orbi 970 Series en verbind je met de WiFi van de toekomst.

(Het onderzoek is uitgevoerd in februari 2024 door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van NETGEAR onder 1.000 Nederlanders). Het NETGEAR’s Orbi 970 mesh systeem is te krijgen vanaf €1.699,99.

In samenwerking met NETGEAR