Malts.com is dé whisky place to be

Na lanceringen in onder andere Engeland, Duitsland en Oostenrijk is Malts.com nu ook beschikbaar in Nederland en België. Hiervoor klappen wij, als whiskyliefhebbers, dolenthousiast in onze handen. Ben jij op zoek naar die oh zo speciale fles whisky? Dan is de kans groot dat jij deze eindelijk binnen no-time kan vinden dankzij Malts.com. 

Op dit whiskyplatform vind je het aanbod van de meest exclusieve en unieke Schotse whisky’s ter wereld, zoals Lagavulin 11Y Offerman (Charred Oak Cask editie) of Johnnie Walker Ghost & Rare Port Dundas. Ook bieden ze whisky’s aan van merken als The Singleton, Mortlach, Cardhu en Oban. Kortom, de keuze is reuze.

talisker- (1) whisky's bestellen

Echter gaat Malts.com verder dan dat, héél veel verder. Naast het feit dat Malts.com deze prachtige flessen aanbiedt, kunnen zowel de beginnende als de ervaren whiskybazen onder ons hier terecht voor alle – maar dan ook écht alle – informatie over whisky. Bovendien staat het platform direct in contact met alle whiskydistilleerderijen. Doen ze dit simpelweg om eenvoudig een bestelling te kunnen plaatsen? Ook. Maar wat nog veel toffer is, is het feit dat jij en je whiskydrinkende maten hier ook whiskyreizen kunnen boeken naar de distilleerderijen. Sick! Zo kunnen jullie onder andere een bezoek brengen aan de Schotse Isle of Skye, het eiland waar de Talisker whisky’s vandaan komen. Al sinds het jaar 1830 maakt de distilleerderij groot onderdeel uit van het leven en de cultuur op het eiland. Je kan ons op ons woord geloven: er is geen andere plek ter wereld als deze en je waant je net in een fiilm.

‘Of je nu een whisky liefhebber bent of je net begeeft in de wondere wereld van whisky, wij willen een platform aanbieden dat mensen direct toegang geeft tot de grootste whisky-community ter wereld. Een platform waar mensen rechtstreeks distilleerderij-ervaringen kunnen opdoen en producten kunnen kopen.’ – Francisco Ribeiro, direct to consumer manager Diageo

Maar er is meer. Het whiskyplatform zorgt er zonder twijfel voor dat jij de whisky in handen krijgt die het best bij jouw smaakpalet past. Zo biedt Malts.com een tasting tool aan, waarmee jij in enkele stappen te weten komt welke smaken jij prefereert in. Een van de vragen die professionele whiskykenners het vaakst horen, luidt “Welke whisky moet ik cadeau geven aan een vriend?”. No worries, Malts.com has got your back. Dankzij de tool zorg jij ervoor dat je de plank niet misslaat en de ideale bottle cadeau kan geven. Als finishing touch kan jij die exclusieve fles ook nog eens laten graveren via de website. Zo heeft jouw maat zonder twijfel een unieke fles in de hand.

malts.com whisky bestellen nederland

Wil jij dieper in de wonderbaarlijke wereld van whisky duiken? Dan kan je lid worden van de Malts Club. Hier kan je onder andere deelnemen aan whiskyevenementen en punten sparen voor kortingen en gratis gravures.

Het launch event was een whiskywereldreis

Afgelopen 26 oktober waren wij aanwezig bij het launch event van Malts.com in Mayer Manor in onze prachtige hoofdstad. We werden als het ware meegenomen op een ontdekkingsreis door de wereld van exclusieve whisky’s en we gingen onze smaakpapillen testen én (natuurlijk) verwennen met de whisky’s uit het ruime aanbod. Van iconische single malt whisky’s tot aan razend populaire blends, alles kwam voorbij onder leiding van de enige echte whiskykenner van Nederland: Herman van de Meij (a.k.a. The Herminator).

malts

We kregen de lastige taak om zelf, met behulp van verschillende whisky’s, een blend te creëren die zo dicht mogelijk in de buurt zou komen van de Black Label van Johnnie Walker. We kunnen jullie één ding vertellen: it’s a hard job. Deze bekende blended Scotch whisky is namelijk gemaakt van alleen single malt en graanwhisky’s van meer dan 29 (!) distilleerderijen. Deze fles is een perfect cadeau cadeau voor iemand die van soepele en rokerige whisky’s houdt.

Check de website Malts.com voor het gehele aanbod en duik in de wereld van exclusieve whisky’s. 

In samenwerking met Malts.com