Oud-Nederlands elftal voetballer verkoopt noodgedwongen villa

De oud-Nederlands elftal voetballer David Mendes Da Silva kennen we van zijn tijd bij onder meer Sparta, Ajax, NAC Breda en AZ, waarmee hij in 2009 landskampioen werd. Ook had David twee avonturen in het buitenland bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg en het Griekse Panathinaikos. Daarnaast heeft hij twee jaar lang in het Nederlands Elftal gespeeld, waarvoor hij in totaal zeven wedstrijden uitkwam.

Dat er met zo’n voetbalcarrière veel geld verdiend kan worden is wel duidelijk. Zo had de oud-Nederlands elftal voetballer een prachtige villa in Barendrecht, die hij nu noodgedwongen heeft moeten verkopen omdat hij verdacht wordt van drugshandel, witwassen en betrokkenheid bij een malafide goksite.

David Mendes Da Silva opgepakt door justitie

In 2016 maakte David Mendes Da Silva bekend te stoppen als profvoetballer. Sindsdien bleef het ook stil rondom hem, totdat hij in augustus van dit jaar op zijn veertigste verjaardag werd opgepakt. De recherche startte een onderzoek naar hem, omdat hij in de weken daarvoor grote bedragen contant geld op nam en verdacht werd van verschillende criminele activiteiten.

De officier van Justitie heeft op 23 augustus dan ook voor een bedrag van €715.000 beslag laten leggen op de villa in Barendrecht. Mendes da Silva zette de villa vervolgens noodgedwongen te koop voor een bedrag van €1.850.000. Met deze winst zou hij het bedrag van beslag kunnen betalen. Doordat de huizenprijzen op het moment enorm dalen heeft Da Silva de villa nu uiteindelijk verkocht voor €1.7 miljoen.

Binnenkijken in de prachtige villa in Barendrecht

De adembenemende villa van da Silva heeft een oppervlakte van 372 vierkante meter en maakt al je wildste dromen werlijkeheid. Zo heeft de woning maar liefst vijf slaapkamers, drie badkamers, een bioscoop, een bar een wellness ruimte met een sauna, een Turks stoombad en een jacuzzi. Zie hieronder een aantal foto’s van de abnormaal mooie villa of bekijk de website van Bekendeburen.

Oud_nederlands elftal voetballer villa

woning Barendrecht David Mendes da Silva