Die investering van Tesla zorgde ervoor dat ook de koers van Bitcoin door het dak ging. In zo’n twee uur schoot Bitcoin de grens van 44.000 dollar voorbij, een waardestijging van bijna 15%.

Dat het dus een steeds toegankelijker betaalmiddel wordt, is geen twijfel over mogelijk. Maar hoe kan jij zelf aan de slag met het kopen en verhandelen in Bitcoin en andere cryptocurrency? Wij leggen het je uit.

Als je besluit te beginnen met het kopen en handelen in verschillende cryptocurrency, kan je terecht bij exchanges (handelsplatformen voor cryptocurrency). Aangezien Bitcoin momenteel op de hoogste waarde ooit staat en andere cryptovaluta populairder dan ooit zijn, zijn er ook talloze nationale en internationale exchanges waar je aan de slag kan.

Registreren bij Bitvavo om te beginnen met het kopen en handelen in crypto

Wij van MAN MAN houden het liever dichter bij huis en gaan dan ook voor een Nederlandse exchange. Wij hebben de meest betrouwbare Nederlandse exchanges op een rij gezet en de absolute #1 gevonden, met een Trustpilot score van 4.4! Maak kennis met Bitvavo.

Bitvavo is de grootste én goedkoopste Nederlandse exchange die geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto handelaar. Hier kan je dus veilig en vertrouwd cryptovaluta kopen, verkopen en tegen lage fees.

Bitcoin kopen

Aanmelden bij Bitvavo kan hier en is eenvoudiger dan je denkt. In slechts enkele stappen heb je al een account aangemaakt. Het begint bij het registreren, waar je alleen je e-mailadres hoeft te verifiëren, je persoonsgegeven in dient te vullen, je identiteit te verifiëren via je paspoort of ID en je bent ready to go.

Bitvavo is de grootste en goedkoopste Nederlandse crypto exchange

Maar waarom is Bitvavo de absolute #1 van Nederland? Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste is het een gebruiksvriendelijke exchange. Zo wordt je account binnen no-time geverifieerd, kan je via meer dan 7 verschillende betaalmogelijkheden (waaronder iDeal en Creditcard) geld storten op je account én is het gehanteerde minimumbedrag slechts €1,-.

Ten tweede is deze Nederlandse exchange veilig én betrouwbaar. Zo zal je een mail krijgen wanneer er op jouw account ingelogd wordt op een onbekend apparaat en is iedere sessie gekoppeld aan jouw IP-adres om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Wil jij echt zeker van je zaak zijn om veilig aan de slag te gaan? Dan kan je zelfs 2FA inschakelen, zo heb je als het ware een extra wachtwoord om je account te beveiligen.

veilige site bitcoins kopen

Veel mensen hechten waarde aan de veiligheid; en terecht. Wanneer jij met jouw eigen geld aan de slag gaat, dan is de veiligheid daarvan des te belangrijker. Ook hierin is Bitvavo de beste keuze. Het betreft namelijk een Nederlands bedrijf, zit gevestigd in ons eigen Amsterdam én staan ingeschreven bij de KvK. Hierdoor ben jij verzekerd van de transparantie die je verlangt.

Zelfs als het bedrijf failliet zou gaan speel jij op safe. Ja, dat lees je goed. Het geld dat jij zelf stort, wordt ontvangen door de aparte stichting (Stichting Bitvavo Payments). Je kan dus gewoon veilig je geld storten en bewaren.

Ook kan jij vrijwel alle antwoorden op jouw vragen vinden op de FAQ-pagina op de website en kan je zelfs bij de snelle chatfunctie terecht. Iets wat écht onderscheidend is voor een exchange.

Het kopen én handelen in digitale valuta

Nu komt het echte werk: euro’s storten en aan de slag gaan met het kopen van digitale munten. En goed nieuws voor de nieuwe klanten. Na je aanmelding bij Bitvavo geldt de actie dat jij over de eerste €1.000,- geen transactiekosten hoeft te betalen in je eerste week. Let’s go!

Via Bitvavo kan je meer dan 50 verschillende cryptovaluta kopen, waaronder Bitcoin, Etherium, NEO, Ripple en VeChain. In het overzichtelijke dashboard van de website kan je in een oogopslag zien hoe de koers van iedere cryptovaluta is gelopen en wat de huidige waarde van de digitale munt is.

En dan is er nog een extreem aantrekkelijk punt aan handelen via deze exchange: de lage fees. De handelscommissies kunnen namelijk maximaal 0,25% bedragen. Hiermee bewijst Bitvavo dat het écht de goedkoopste cryptobeurs van Nederland is.

veilige site bitcoins kopen

Kortom: in onze ogen is Bitvavo de #1 exchange van Nederland. Lage fees, gebruiksvriendelijk, veilig én betrouwbaar. Wat wil je nog meer?

Meld je dus aan bij Bitvavo en duik de wondere wereld van crypto in.