Wat is staking en hoe verdien je er geld mee?

Voor degene die nog groentjes zijn in de wonderbaarlijke wereld van cryptocurrency leggen we het begrip ‘staking’ eerst even uit. Dit is de aankoop van cryptomunten om ze vervolgens gedurende een bepaalde periode vast te zetten in een cryptocurrency wallet. Hiermee versterk en ondersteun jij het netwerk. In ruil voor deze zet ontvang jij een beloning, vergelijkbaar met rente. Maar dat is niet alles.

app geld verdienen crypto

De kans is namelijk ook aanwezig dat de munt in waarde zal stijgen, waardoor jij zelfs nóg meer verdient. Maar waar kan jij terecht voor deze potentiële meesterzet? Don’t worry, we’ve got your back app. 

The Financial Growth App

Crypto Village Accelerator (CVA) heeft The Financial Growth App gelanceerd. Met een speciale staking maak jij kans om een passief inkomen op te bouwen. En hoe.

Wanneer jij The Financial Growth App downloadt in de Google Play Store en jezelf inschrijft bij CVA ontvang je momenteel $50,- (€42,45-) aan CVA coins. Om in aanmerking te komen voor de speciale staking dien je wel een bedrag van €500 te investeren. Wanneer jij de speciale staking kiest, zullen jouw CVA coins automatisch vastgezet worden.*

Laten we je even een rekenvoorbeeld geven: 

Door €1.000 te investeren tegen een prijs van €0,20 per CVA koop je 5.000 CVA. Door deze 5.000 CVA voor 6 maanden vast te zetten in je wallet ontvang je aan het einde van de 6 maanden 180%! Dit is dus 9.000 CVA + de 5.000 die al in je wallet zat. Uitgaande van eenzelfde markt waarde van CVA is de waarde van je CVA dan €2.800 (14.000 CVA X €0.20). 

*Deze speciale staking is altijd geldig.

CVA coins app

Ook kan jij als crypto liefhebber meer leren door The Financial Growth App. Zo kunnen de gebruikers niet alleen staken, maar ook video’s bekijken, affiliate marketing doen en investeren in geselecteerde projecten van CVA.

Kortom: wil jij een passief inkomen genereren en je verdiepen in de crypto wereld? Download dan de Financial Growth App en ga aan de slag.

De app zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor IOS. Dus ben jij een iPhone-bezitter? Dan dien je even de telefoon van je moeder, beste maat of je vriendin te gebruiken om te starten.