Een uniseks e-bike voor het hele gezin

Maak kennis met de nieuwe E-Nite van Cortina. Deze elektrische fiets is the way to go wanneer jij langere afstanden moet overbruggen in de stad, of simpelweg gewoon wat meer vaart wil maken op het fietspad. Het meest unieke aan deze fiets is dat er geen verschillende modellen voor heren of dames zijn, maar één uniseks model dat geschikt is voor iedereen. Doei verouderd horizontaal frame, hallo modern lage instap.

Unisex is the new sexy

Dit maakt deze e-bike uitermate geschikt voor gezinnen die slechts één elektrische fiets willen. Een top stadsfiets voor hem én voor haar. De E-Nite is perfect voor fietsers die voor de dagelijkse stadsritten op zoek zijn naar een comfortabele, stevige fiets. En één ding is zeker: hierin steelt de E-Nite absoluut de show.

cortina e-bike stadsfiets stevig

E-Nite

Cortina €2399 Shop nu

De accu zit subtiel weggewerkt in de slanke onderbuis van de fiets, waardoor de uniseks E-Nite zijn slanke design behoudt. Bovendien is ie makkelijk uitneembaar, wat wel zo chill is als je bijvoorbeeld in een flat woont. Deze weggewerkte accu doet echter geen afbreuk aan de stevigheid van de fiets, integendeel!

Dankzij het SportDrive-systeem met krachtige middenmotor en het unieke Atran-Velo klik-systeem op de achterdrager – waarmee je bijpassende tassen of manden eenvoudig bevestigt – kan je easy zware boodschappen of andere spullen meenemen op de fiets.

stijlvolle uniseks elektrische fiets

Bij een stijlvol uniseks model is natuurlijk ook gedacht aan uniseks kleuren. De E-Nite is verkrijgbaar in de kleuren Black Graphite Matt, Dark Green Metallic Matt en Mouse Matt. Dit maakt alle fietsen van deze lijn stijlvolle vervoersmiddelen; fietsen waarmee je gezien wil worden.

uniseks elektrische fiets

Tot slot kan je de fiets helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo heb je niet alleen de keuze uit verschillende kleuren of een 50 cm en 57 cm uniseks aluminium frame, ook zijn er verschillend add-ons waaruit jij kan kiezen. Zo heb je onder andere de keuze uit fietskratten, -manden, -tassen, telefoonhouders en – zonder twijfel de chillste toeving – een voordrager.

Cortina elektrische fietsen

E-Nite

Cortina €2539 Shop nu

Kortom: ben jij op zoek naar een stevig elektrische stadsfiets voor het hele gezin? Dan is de E-Nite het ultieme praktische en stijlvolle pronkstuk. Bekijk de website van Cortina voor de verschillende prijzen en meer informatie over de E-Nite.

Check ook het artikel over deze fiets op FEM FEM: waarom de E-Nite ook top voor vrouwen is.