Het verfijnde productieproces van Three Sixty Vodka

Vodkamerken zijn er in overvloed. Wat Three Sixty Vodka zo bijzonder maakt? De manier waarop ze hun vodka produceren. Dit doen ze namelijk met honderd procent pure Duitse tarwe en de vodka wordt afgemaakt in een vrij complex productieproces. In het exclusieve filtratieproces worden de kleinste deeltjes verwijderd uit het destillaat, tot op een duizendste van een millimeter worden ze zelfs uitgefilterd. De premiumvodka heeft hierdoor een milde, zachte en unieke smaak vergeleken met andere soorten. Daarnaast is Three Sixty Vodka gluten- en allergenenvrij en veganistisch.

Three-Sixty-Vodka-Weizen

Three Sixty Vodka

Diamond Filtrated €17,99 Shop nu

 

Vier belachelijk lekkere cocktails met vodka

Vodka is een van de favoriete dranken in Nederland, en dat is niet voor niets. Je kan de drank namelijk makkelijk met verschillende andere alcoholische of non-alcoholische dranken mixen, zodat je de lekkerste combinaties kunt maken. Vooral Three Sixty Vodka is hier geschikt voor en dit bewijzen ze maar weer met de volgende vier cocktails.

1. Espresso Martini

Als jij hele dagen espresso’s naar binnen werkt, is deze cocktail voor jou. Dit is sowieso een favoriet at the office, dus het proberen meer dan waard. Je maakt ‘m met 20 ml Three Sixty Vodka, 20 ml De Kuyper Crème de Café en 20 ml espresso. Zet eerst een sterke espresso en laat deze even afkoelen. Voeg vervolgens de Crème de Café en vodka toe en mix alles in een shaker. Je kan je Espresso Martini ook opdienen met drie koffiebonen ter garnering, als je het echt goed wil doen.

Three Sixty Vodka

2. Watermelon Fizz

Mocht het nou lekker zonnig zijn, dan is de Watermelon Fizz heerlijk. Deze cocktail, gemaakt met 20 ml Three Sixty Vodka, 40 ml De Kuyper Watermelon, 20 ml limoensap en een beetje Sprite of 7-up, is namelijk ontzettend verfrissend. Je vult een glas met ijs, doet daar vodka en De Kuyper Watermelon bij en wat vers limoensap. Daarna top je ‘m met af de 7-up of Sprite en doe je het in een shaker. Doe er een schijfje watermeloen bij en je bent ready!

Watermelon Fizz_without_bottle_landscape_300dpi_2244x1683px_0_NR-7487

3. Vodka Collins

Dit is een absolute klassieker, die in 1877 al genoemd werd. De Vodka Collins is simpel, elegant en verfrissend; makkelijk om indruk mee te maken dus. Hij is gelukkig ook simpel qua recept. Hiervoor heb je namelijk alleen 40 ml Three Sixty Vodka, 20 ml suikersiroop, 40 ml sodawater en een halve citroen nodig. Je doet de vodka, het suikersiroop en het citroensap in een glas (geen shaker nodig) en roert ‘m goed door. Maak hem af met het sodawater en garneer met een schijfje citroen of limoen. Simpel, maar indrukwekkend.

Boozy,Alcoholic,Lime,Gin,Rickey,Cocktail,With,Soda

4. De Three Sixty Mule

Dit is een Three Sixty-original, hence the name. Deze variant op de Moscow Mule is gemaakt met 40 ml van de enige echte Three Sixty Vodka, ginger beer, 20 ml limoensap en eventueel wat limoenschijfjes of komkommer. Vul een glas met ijs en schenk de vodka erbij. Hierna voeg je het verse limoensap toe en vul je hem aan met ginger beer. Gebruik de partjes limoen of de komkommer als garnering en dan kunnen wel alleen nog maar “cheers” zeggen.

Homemade,Moscow,Mule,With,Ginger,And,Lime,In,A,Regular

 

De avond van je leven met Three Sixty Vodka

Kortom, Three Sixty Vodka kan je avond maken. Probeer een van de bovengenoemde cocktails uit en jij bent gegarandeerd binnen bij die leuke date (of je groep vrienden).

 

In samenwerking met Three Sixty Vodka