Liam Neeson steelt de show in deze nieuwe actiefilm

Liam Neeson is weer helemaal terug. De acteur heeft een indrukwekkend repertoire opgebouwd aan actiefilms maar blijft met elke film toch weer verrassen. Zo ook met de film The Marksman. In deze film kruipt hij in de huid van Jim Hanson. Jim heeft niet gemakkelijk. Hij heeft recent zijn vrouw moeten begraven en de ranch waar hij woont dreigt in beslag te worden genomen door de bank. Daarnaast woont hij niet op zomaar een plek, maar bij de grens tussen Amerika en Mexico. Deze grens is een plek waar veel bendes het voor het zeggen hebben. Jim krijgt het al gauw aan de stok met precies zo’n bende.

Liam Neeson actiefilm (1)

Een ontmoeting met de jonge moeder Rosa en haar zoontje zet de wereld van Jim volledig op z’n kop. De twee zijn namelijk op de vlucht voor het kartel en voor hij het door heeft staat Jim dan ook oog in oog met de ruige bende. Een schietpartij zorgt ervoor dat Rosa vermoord wordt en het kartel op wraak zint. Jim besluit om Rosa’s laatste wens te vervullen en probeert haar zoontje in veiligheid te brengen. Samen gaan ze op weg naar Chicago, waar familie van de jongen leeft. Onderweg worden ze echter op de hielen gezeten door het kartel. Dat zorgt ervoor dat The Marksman een actiefilm wordt die je van begin tot einde op het puntje van je stoel laat zitten.

Een sterke regisseur staat aan het roer van The Marksman 

Laat het maar aan Liam Neeson over om van The Marksman de vetste actiefilm van 2021 te maken. De acteur werkte eerder al in films als Taken en The Commuter. Ook de regisseur van de film heeft aantoonbare ervaring. Dat is namelijk Robert Lorenz. De Acadamy Award-genomineerde regisseur heeft veel sterke films op zijn naam staan, waarvan American Sniper een heel sterke aanrader is.

the marksman nieuwe liam neeson film

Bekijk The Marksman via Prime Video

Benieuwd geworden naar The Marksman? Dan is het goed om te weten dat je deze binnenkort al kunt zien. Gewoon vanuit je luie stoel of vanaf de bank, want de film verschijnt exclusief op Prime Video. Vanaf 20 april kun jij zien hoe het personage van Liam Neeson uit handen probeert te blijven van het kartel.