Met de box van Taste Club probeer je elke maand een nieuwe wijn

Taste Club is voor de echte wijnliefhebbers. De wijnen van het bedrijf komen rechtstreeks van de boer en worden speciaal voor de klant geselecteerd. Zo kun je elke maand een box thuis laten bezorgen die helemaal aangepast is aan jouw smaak. Hoe dan? Heel simpel: je doet de smaaktest en daarop wordt de box gebaseerd. Wil je drie of zes wijnen en wil je rood, wit of allebei? Het kan allemaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taste Club (@tasteclubnl)

Je kunt al een box bestellen vanaf €32,95 per maand en je kunt tussen de boxen switchen wanneer je maar wilt tussen de opties met witte wijn, rode wijn of een combinatie. Het abonnement is maandelijks opzegbaar of te pauzeren dus je zit nergens aan vast én hoeft niet gehaast die overheerlijke wijn naar binnen te gooien. Dat zou zonde zijn. Bij je bestelling zit een uitgebreide beschrijving over elke fles wijn, bijvoorbeeld over de wijnboer, de streek en de smaak. Dus je test niet alleen je smaakpapillen, maar ook je wijnkennis.

Jord Althuizen van Smokey Business vertelt welke gerecht perfect bij je wijn past

Bij een maaltijd hoort natuurlijk een drankje, ook bij een barbecue. Heerlijk toch, een goed glas wijn bij een lekker stuk vlees? Dat dacht Taste Club ook en daarom heeft het bedrijf in juni een speciale actie samen met Jord Althuizen van Smokey Goodness.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taste Club (@tasteclubnl)

Nu we de zomermaanden ingaan, is het natuurlijk lekker om af en toe de barbecue weer uit de schuur te halen en vlees te grillen. Jord Althuizen heeft speciaal voor Taste Club de wijnen van de maand juni aan BBQ-recept uit een van zijn kookboeken gematcht. Bijvoorbeeld uit zijn nieuwste kookboek: Smokey Goodness Brand New BBQ. Zo weet jij precies wat voor een recept er perfect past bij de wijnen die jij gekregen hebt.

De exclusieve actie is alleen in juni beschikbaar, dus voor een kans om deze wijnen en recepten op je deurmat te krijgen kun je je nu nog aanmelden via de site van Taste Club. Gebruik de kortingscode TCCX2 voor €10,- korting.