Deze bijzettafel van de Lidl is de ideale koelbox

De Lidl komt nu met een aanwinst voor jouw woonkamer of terras in de achtertuin. Wil je deze zomer je drankjes koel houden zonder steeds weer naar de koelkast te lopen? Met de bijzettafel die Lidl nu verkoopt, is dat helemaal makkelijk gedaan, want hij doet namelijk ook dienst als koelbox.

Het bijzettafeltje is 49,5 centimeter doorsnee en 57 centimeter hoog wanneer hij gesloten is. Maar daar houdt het nog niet op, want je kunt hem ook als sta-tafeltje gebruiken. In dat geval is hij 84,5 centimeter hoog. Op die manier kun je makkelijk bij de drankjes en ook bij wat je bovenop het tafeltje zet. Wanneer hij gesloten is, zie je helemaal niet dat er ook drankjes in verstopt zijn.

bijzettafel statafel van de lidl voor drankjes

Klik hier voor de prijs en meer info

Door een dubbelwandige constructies blijven de drankjes in het ijsvak lang koel. Het is dus een koelbox in stijl. Eventueel kun je er ook nog ijsblokjes in doen. Zijn die uiteindelijk toch gesmolten? Geen probleem, want er zit onderaan een afvoer waarmee je het ijsvak makkelijk leeg laat lopen. Daarnaast is het tafeltje stabiel en licht en bestand tegen het weer, dus je kunt hem net zo goed binnen als buiten neerzetten.

Klik hier voor de prijs en meer info op de Lidl website