WIJCK. geeft ieder mannelijk interieur een persoonlijke touch

Hoe je het ook wendt of keert; je interieur kan je zien als een weerspiegeling van jezelf. Als het goed is, zou je aan de verschillende items kunnen herkennen dat deze woning van jou is. Van jou en van niemand anders.

Stijlvolle prints aan de muur

Het Amsterdamse bedrijf WIJCK. komt met prints die niet alleen tof zijn in jouw eigen woning, maar ook geweldig zijn als cadeau. Zo kan je bijvoorbeeld in je eigen woning een stadprint hangen van jouw geboorteplek om jouw roots te eren. Of misschien vind je het een tof idee om jouw beste vriend of vader een print te geven van de stad waar jullie samen legendarische avonturen beleefd hebben? Het is allemaal mogelijk met de WIJCK. prints.

Wat misschien nóg vetter is, is de mogelijkheid om je eigen print te customizen. Zo kan jij zelfs van jouw geboortedorp in het uiterste hoekje van het land een stijlvolle print in handen krijgen. Persoonlijker kan het niet.

Interieur inspiratie voor mannen

Mocht jij dan eindelijk jouw favoriete WIJCK. print hebben uitgekozen, dan is het natuurlijk wel van belang dat jij deze goed combineert met andere elementen in jouw woning. Bevat jouw woning veel industriële elementen? Dan raden we je aan om te gaan voor een WIJCK. print met een aluminium gouden lijst te gaan. Ben jij meer fan van natuurlijke elementen in je woning? Ga dan voor een zwarte houten lijst. Eenvoudig maar stijlvol.

decoratie woning accessoires

Woonaccessoires voor sportliefhebbers

Mocht jij op zoek zijn naar prints die jouw mannelijkheid symboliseren? Dan zijn er twee special edition collecties voor mannen. Ten eerste is er de Circuit Collection, een collectie waar Formule 1-fans het warm van zullen krijgen. In deze collectie zijn – zoals de naam je waarschijnlijk doet vermoeden – verschillende wereldbekende circuits afgebeeld.

Hang jij als echte Nederlander het veelbesproken circuit van Zandvoort aan de muur of ga je voor het circuit van Barcelona ter herinnering aan de eerste overwinning van Max? Aan jou de keuze.

WIJCK print 2

ZANDVOORT - WHITE EDITION

WIJCK. €34,90 Shop nu
WIJCK Print 1

BARCELONA - BLACK EDITION

WIJCK. €34,90 Shop nu

Ook aan de voetballiefhebbers is gedacht. Sinds kort staat de nieuwe Stadium Collectie van WIJCK. online (in samenwerking met de Nederlandse Eredivisie en de clubs). Eén ding is zeker: dit wil jij als voetballiefhebber in jouw woning hebben. Of jij nou het rood witte van AFC Ajax support met de Johan Cruijff Arena of voor het stadion van de aartsvijand uit Rotterdam gaat; dit zijn dé posters voor de fans in hart en nieren.

AFC Ajax stadion poster

Johan Cruijff Arena

WIJCK. €9,90 Shop nu
de kuip poster

De Kuip

WIJCK. €9,90 Shop nu

WIJCK. heeft meer woonaccessoires voor mannen

Oke, nu heb jij jouw woning helemaal aangekleed. Trots op ieder item, zorgvuldig alles samengesteld en je vrienden jaloersmakend aankijken. Echter ontbreekt er nog één ding om jouw mancave compleet te maken: een verfijnde mannelijke geur. Don’t worry, ook hierin is WIJCK. jouw steun en toeverlaat.

geurstokjes mannen WIJCK.

In de minimalistische stijl van de prints heeft het merk nog meer producten die thuishoren in de stijlvolle mancave. Met de verschillende geurproducten geef jij jouw woning niet alleen een aromatische upgrade, maar het zijn ook stuk voor stuk items die jouw woning een sophisticated vibe geven.

Geurkaars

Geurstokjes Amsterdam

WIJCK. €29,95 Shop nu
geurkaas mannen

Geurkaas London

WIJCK. €24,95 Shop nu

Net zoals de city prints zijn de geurkaarsen, roomsprays en geurstokjes gericht op een internationale stad. Hou jij van de geur van de herfstbladeren in het Vondelpark? Of ben je meer fan van de geur van een Londense kop thee op een regenachtige middag? It’s all up to you.

Fysieke store in Amsterdam

Ook kan je een bezoek brengen aan de fysieke store in Amsterdam. Deze vind je aan de Utrechtstestraat. Hier kan je de feeling van de prints zelf ervaren om uiteindelijk jouw eyecatcher aan de haak te slaan.

WIJCK store Amsterdam