Sommige grote events – zoals concerten van topartiesten of finales van sportwedstrijden – zijn moeilijk te bezoeken door de enorme interesse in toegangskaarten. Er is nu een partij op de markt die je kan helpen aan tickets voor de meest populaire en uitverkochte events. Tickets-Point verzorgt namelijk event-tickets op aanvraag. Door een verzoek in te dienen laat je ze weten welk event je wil bezoeken en met hoeveel personen. Vervolgens starten zij de zoektocht naar betrouwbare tickets en zorgen ze dat jij erbij kunt zijn. Om te zorgen dat je niets hoeft te missen, zetten wij vast de vetste events op een rij die je in 2023 kunt verwachten (en dus ook bezoeken!).

1. Formule 1 Zandvoort

Als Nederlander zijn we allemaal trots op Max. Hij heeft ongekende prestaties geleverd: zelden heeft een Nederlander zulke fantastische tijden neergezet in de racesport. In 2023 wordt voor het derde jaar op rij de F1 in Zandvoort gehouden. De vorige twee edities hebben laten zien wat een overweldigende support hij ontvangt van de orange army die zich verzamelt op Circuit Zandvoort: een gevoel dat je alleen kunt ervaren als je er daadwerkelijk staat. Fingers crossed dat Max wederom als eerste over de finish scheurt in ons eigen land. Hoe gaaf is het om hier met je vrienden bij te zijn? Het event vindt in het weekend van 25 t/m 27 augustus plaats, en door Tickets-Point kan jij erbij zijn.

Wanneer: 25 – 27 augustus 2023

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

2. Rugby World Cup (in Frankrijk)

Het is misschien niet de eerste de beste sport waar je aan denkt, maar een rugby-evenement bezorgt jou ongetwijfeld een onvergetelijke belevenis. Met 2,5 miljoen bezoekers (!) is het een van de grootste events uit de sportwereld. De Rugby World Cup vindt plaats in Frankrijk en de wedstrijden worden verdeeld over 9 grote stadions. Het mega-event wordt afgetrapt op 8 september met de wedstrijd Frankrijk – Nieuw Zeeland in het Stade de France in Saint-Denis. Nieuw Zeeland zal er alles aan doen om te winnen en ook Frankrijk zal als host country niet over zich heen laten lopen. Je kunt een van de wedstrijden bezoeken tussen 8 september en 28 oktober – met op 28 oktober de grote finale.

Wanneer: 8 september – 28 oktober 2023

3. The Weeknd

The Weeknd kennen we allemaal wel: de Canadese R&B-pop artiest met hits als Starboy en Save Your Tears. Hij gaat deze zomer op toernee door Europa en 23 en 24 juni 2023 treedt hij op in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Zijn eerste grote hit Love me harder (ft. Ariane Grande) in 2014 zorgde voor een internationale doorbraak. Snel volgden talloze nummer 1 hits van de zanger en behoort hij tot de absolute top als het gaat om muziek. Als je zijn optreden tijdens de Super Bowl hebt gezien, dan weet je het: dit is een must-see. De reguliere tickets zijn al lang uitverkocht, maar via Tickets-Point kan je op aanvraag nog kaarten bemachtigen. Waar wacht je op?

Wanneer: 23 en 24 juni 2023

Jij kan er met je beste vriend/vriendin bij zijn. Check onderstaande post!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tickets-Point (@ticketspoint)

 

4. Roland Garros

Roland Garros is voor velen het #1 tennistoernooi. Tijdens dit jaarlijks terugkerende graveltoernooi zijn de meest spectaculaire rally’s te zien. Het event wordt gehouden in Parijs en de sfeer is ongekend: de vele supporters en verrassende wedstrijden zorgen voor een overweldigende ervaring. Rafael Nadal is al jaren de sterspeler van dit toernooi en heeft inmiddels 14 (!) keer de toernooiwinst op zijn naam. Dit jaar hopen we op een Spaanse clash tussen Nadal en Alcaraz: de twee Spaanse topspelers. Dit zal een verhit en spectaculair potje worden.

Wanneer: 28 mei – 11 juni 2023

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roland-Garros (@rolandgarros)

5. UEFA Nations League Final (in Nederland)

Last but definitely not least: de UEFA Nations League. 25 januari is de loting voor de halve finales die tussen 14 en 18 juni worden gespeeld in – je raadt het al – Nederland. Het is een uitzondering dat de bepalende laatste wedstrijden in ons land plaatsvinden en dus ook een buitenkans om deze te bezoeken. Nederland treft Kroatië in de halve finale en stiekem hopen we dat we de Spanjaarden in de finale kunnen treffen. Want laten we eerlijk zijn: wat is er nou lekkerder dan een kleine revanche na die bittere verloren WK-finale in 2010?

Wanneer: 14 – 18 juni 2023

Of je nou een liefhebber bent van muziek, sport of een feestje; 2023 heeft heel wat voor je in petto als het gaat om toffe events. Roep je vrienden dus bij elkaar en bekijk de website van Tickets-Point voor meer informatie en tickets voor de vetste events.