Nieuwe film is binnenkort exclusief te zien bij Pathé

Wat worden we toch blij van nieuwe films en al helemaal al ze een kern van waarheid bevatten. En gelukkig voor ons is het over een week weer zover: de nieuwe film Rogue Agent is binnenkort exclusief te zien bij Pathé. Deze epische film gaat over een keihard, waargebeurd verhaal van een undercoveragent die toch niet blijkt te zijn wie hij zegt te zijn.

Rogue Agent gaat over het leven van Robert Hendy-Freegard

Zoals al eerder beschreven gaat deze nieuwe film over het leven van oplichter Robert Freegard. Dit is niet de eerste keer dat het bizarre levenswerk van Freegard in de spotlights wordt gezet. Zo bracht Netflix eerder dit jaar al een docu-serie over Freegard’s praktijken uit genaamd: The Puppet Master: Hunting the Ultimate ConmanHet leven van de oplichter is zelfs zo bizar dat er nu een speelfilm over gemaakt is.

rogue agent film pathe binnenkort nieuw

Rogue Agent volgt het verhaal van Alice (Gemma Arterton) die verliefd wordt op Robert (James Norton) maar uiteindelijk ook de persoon is die hem probeert te ontmaskeren. Robert werkt in een bar maar doet zich voor als een undercoveragent van de MI5 (de Britse veiligheidsdienst) en probeert met zijn charmes geld van mensen af te troggelen. Terwijl het verhaal tussen Robert en Alice steeds spannender wordt, speelt er ook nog iets anders: Robert heeft namelijk ook nog een jong meisje, Sophie (Marisa Abela), in zijn bedwang. Robert heeft de familie van Sophie gegijzeld en heeft haar laten denken dat ze stiekem getraind wordt voor de Secret Intelligence Service.

Ondanks dat het een waargebeurd verhaal is, is de film toch nog fictie

Het levensverhaal van Robert Freegard is ontzettend interessant, maar niet alle interessante verhalen maken ook meteen een goede film. Rogue Agent is gebaseerd op echte feiten en gebeurtenissen, maar het personage van de oplichter is wat aangevuld en vergroot. Dit is in bijna alle gevallen zo, als het gaat om een speelfilm over echte mensen. Het is dus zeker geen reden om de film niet te gaan kijken. De film Rogue Agent is exclusief te zien bij Pathé en zal vanaf 25 augustus iedere dag draaien. Pak de popcorn er maar alvast bij want zo’n spannend verhaal heb je in tijden niet gezien. Check de trailer hieronder maar eens:

 

Ben je net als wij helemaal hiped geworden voor Rogue Agent? Scoor dan je tickets via deze link.