Het perfecte moment in om te stappen in crypto, zonder risico

“Wees bang als anderen hebzuchtig zijn, en hebzuchtig als anderen bang zijn.“ Deze beroemde uitspraak van Warren Buffett geldt anno 2023 ook voor de cryptomarkt. In 2021 werden er immers nog allerlei records verbroken, maar inmiddels schommelt de koers al geruime tijd rond hetzelfde prijspunt. Een perfect moment om in te stappen dus, en Bitvavo geeft je met deze startbonus een duwtje in de goede richting. 

Crypto is al vaker uit as herrezen

Al meerdere malen is cryptovaluta doodverklaard, maar toch steeg de markt telkens weer tot nieuwe hoogtes. Verwacht jij dat dit nogmaals gaat gebeuren? Dan is dit de perfecte gelegenheid om in te stappen. Stop je nu een bedrag van 500 euro in Bitcoin? Dan kan dat bedrag zomaar naar 1.500 euro stijgen. Als Bitcoin zijn recordprijs evenaart dan is dat namelijk een verdriedubbeling van jouw huidige investering.

Meld je nu aan via deze unieke link en ontvang 10 euro krediet

10 euro welkomstbonus bitvavo aanmelden exchange crypto 2

 

Handelen in crypto met Bitvavo, een van de grootste crypto-exchanges van Europa

Met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers, meer dan 175 digitale valuta en een handelsvolume van ruim 100 miljard euro is het Nederlandse Bitvavo een van de grootste crypto-exchanges van Europa. Het platform werd in 2018 gelanceerd en maakt het kinderlijk eenvoudig om te handelen tussen traditionele valuta en digitale valuta.Wel zo lekker voor beginners (en gevorderden). Bitvavo is bovendien een betrouwbaar bedrijf, want het heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank. Bovendien beschermt de Nederlandse Depositogarantie het geld op rekeningen bij Nederlandse banken. Deze automatische bescherming is van 1 cent tot EUR 100.000. Klanten die hun geld kwijtraken doordat een onbevoegde op hun account inbreekt, kunnen daarmee hun geld eenmalig terugkrijgen.Daarnaast maakt het platform gebruik van tweefactorauthenticatie, antiphishingcodes, whitelisten van (IP-)adressen en meer.

bitvavo aanmelden nederland crypto

Krijg 10 euro krediet met deze unieke MAN MAN-link

Bij het registreren op Bitvavo via deze unieke link ontvang je een krediet van 10 euro, waardoor je vrijblijvend kan starten met het investeren in cryptovaluta op Bitvavo. Als de prijzen weer herstellen naar de recordhoogtes dan levert dit vijfje jouw de volgende bedragen op:

  • Bitcoin: €10,- op Bitcoin (BTC) zou dan ca. €30 opleveren
  • Cardano: €10,- op Cardano (ADA) zou dan ca. €80 opleveren
  • Dogecoin: €10,-  op Dogecoin (DOGE) zou dan ca. €100 opleveren

Meld je nu aan via deze unieke link en ontvang 10 euro krediet

Dit is geen financieel advies.