Krijg 10 euro krediet met deze unieke MAN MAN-link

Bij het registreren op Bitvavo via deze unieke MAN MAN-link ontvang je een krediet van 10 euro, waardoor je vrijblijvend kan starten met het investeren in cryptovaluta op Bitvavo. 

Het perfecte moment in om te stappen in crypto, zonder risico

“Wees bang als anderen hebzuchtig zijn, en hebzuchtig als anderen bang zijn.“ Deze beroemde uitspraak van Warren Buffett geldt anno 2023 ook voor de cryptomarkt. In 2021 werden er immers nog allerlei records verbroken, maar inmiddels schommelt de koers al geruime tijd rond hetzelfde prijspunt. Een perfect moment om in te stappen dus, en Bitvavo geeft je met deze startbonus een duwtje in de goede richting. 

Waarom Bitvavo?

Met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers, meer dan 175 digitale valuta en een handelsvolume van ruim 100 miljard euro is het Nederlandse Bitvavo een van de grootste crypto-exchanges van Europa. Het platform werd in 2018 gelanceerd en maakt het kinderlijk eenvoudig om te handelen tussen traditionele valuta en digitale valuta. Maar waarom is Bitvavo dé #1 plek om te handelen in crypto? Dat leggen we hieronder uit:

Transparante en Lage Kosten

Onze handelskosten liggen tussen de 0,03% en 0,25%. Hiermee zijn Bitvavo’s kosten één van de laagsten van de markt.

Veiligheid & Accountgarantie

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Naast de vele veiligheidsmaatregelen die we hebben, bieden we ook Bitvavo Accountgarantie aan. Hiermee is het mogelijk om vergoed te worden tot €100.000 als een onbevoegd persoon toegang krijgt tot je account en tegoeden in beslag neemt.

Directe Bankoverschrijving

Digitale valuta met euro’s kopen is makkelijk. Bitvavo ondersteunt 7 betaalmethoden, inclusief iDeal voor directe overschrijvingen.

Meld je nu aan via deze unieke link en ontvang 10 euro krediet

10 euro welkomstbonus bitvavo aanmelden exchange crypto 2

Dit is geen financieel advies.