Over Polinate

Polinate wil eerlijke kansen bieden aan diverse creators, door middel van blockchain-technologie. Door dit op deze manier aan te pakken willen ze het conventionele crowdfunding-model vervangen. Dit doel bereiken ze door drie dingen fundamenteel te veranderen; het platform is zonder toestemming, biedt financiële vrijheid en is gedecentraliseerd.

 

De Social Hive

De Social Hive is zo gecreëerd dat de beloningen ook op creatieve manier worden uitgekeerd. En dat zie je binnen de Social Hive Club. Wat dat dan precies is? De mensen achter Polinate wilden dat hun Token meteen bruikbaar was vanaf het moment dat het platform live ging. Waarom? Omdat ze opmerkten dat er ontelbaar veel projecten met tokens bestaan die eigenlijk nergens voor te gebruiken zijn. Het zijn eigenlijk puur speculatieve activa die van waarde veranderen wanneer influencers of de pers er aandacht aan besteden. Polinate wil hier verandering in brengen.

POLINATE_BEE_BRONZE_2D_MONO_B witte vlak

Polinate wil echter niet dat het product gereleased wordt als de bruikbaarheid hetzelfde is als elk ander DeFi product, waarbij mensen een APY verdienen aan het staken van tokens. In plaats daarvan wil Polinate beloningen uitkeren op een creatieve manier, aan de mensen die echt in het platform geloven. Polinate werkt met een zogenaamde Tier-structuur, waarbij de beloningen groter zijn indien de rij groter wordt. Een geniaal model, als je het ons vraagt.

We’re looking to disrupt this inflationary model that projects are setting up with giving away an APY that sets up projects in a strange way. As much as we understand people want access to more tokens, we want to do something that makes them even more excited. What if they end up getting an NFT of the next BAYC? Now that’s powerful. – Co-founder Azheem Khan

Het systeem werkt als volgt:

Bronze Tier – 10,000 POLI

De Bronze Tier biedt NFT drops, of dit nou voor een maand of willekeurig is, van creatives op het platform en van NFT-partners.

Silver Tier – 25,000 POLI

De Silver Tier biedt NFT drops, voor een maand of op willekeurige tijden, van creatives, partners en adviseurs op het platform. De Silver Tier is beter dan de Bronze Tier omdat er adviseurs in het spel zijn. Je kan zien wat er aangeboden wordt op de website van Polinate.

POLINATE_BEE_SILVER_KING_E_00000 witte vlak

Gold Tier – 50,000 POLI

De Gold Tier biedt NFT drops van creatives, partners, adviseurs, extra, willekeurige drops, gesigneerde items, ticket drops en de mogelijkheid om aan fundraisers mee te doen.

Platinum Tier – 100,000 POLI

De Platinum Tier biedt creatives, adviseurs, NFT partners, willekeurige drops of gesigneerde memorabilia en tickets voor shows. Daarnaast krijg je met de Platinum Tier ook de mogelijkheid om aan welke Platinum Tier of lagere fundraising dan ook mee te doen, de mogelijkheid om opdracht te geven aan artiesten op Polinate en krijg je gokkortingen bij BlockFilms-studio’s in Enfield Londen. Da’s nog niet alles, want met Platinum kan je ook genieten van speciale looptijden voor fundraising op het gepromote gedeelte van Polinate.

Diamond Bee – 250,000 POLI

Dit is het beste van het beste. Je krijgt bij de Diamond Bee alles wat je ook al krijgt bij de Platinum Tier, aangevuld met de nodige evenementen, concerten en festivals. Daarnaast krijg je nog de mogelijkheid om te participeren in fundraisers én heb je extra ondersteuningsopties.