Met een exclusief parfum maak jij een onuitwisbare indruk

Hoe wij mannen het waanzinnig aantrekkelijk vinden als een vrouw lekker ruikt, geldt dat ook andersom. Niet alleen het oog wil wat, maar ook andere zintuigen dienen geprikkeld te worden tijdens een eerste ontmoeting.

Het is belangrijk dat je niet gaat voor een geur die al door talloze andere mannen gedragen wordt. Je moet namelijk beseffen dat jij na een tijd jouw eigen parfum nauwelijks meer ruikt door de gewenning. Dit geldt natuurlijk ook voor andere mensen. Ga dus voor een exclusieve geur waarmee jij er tussenuit springt. En goed nieuws voor de mannen die de show willen stelen: ICI PARIS XL verkoopt nu een exclusieve Philipp Plein geur waarmee jou dit zonder enige twijfel gaat lukken.

philip pleinn No limit$ parfum mannen

NO LIMIT$

Philipp Plein €59,21 Shop nu

Philipp Plein No Limit$

Als je denkt aan een uitgesproken én zelfverzekerd merk, dan zal Philipp Plein extreem hoog op jouw lijstje staan. De beste man heeft zelf een extreem gedurfde levensstijl en zijn motto luidt: “Life is a celebration”.

Macht, geld, fun & seks; volgens Philipp is geen doel onbereikbaar. Ben jij fan van zo’n sexy en uitbundige levensstijl en wil jij het leven vieren zoals deze baas? Dan is de nieuwe Philipp Plein NO LIMIT$ dé geur voor jou.

Are you ready to join the Philipp Plein NO LIMIT$ Club?

Bij deze ongeremde ambities hoort natuurlijk een krachtige geur. En één ding is zeker: Philipp Plein NO LIMIT$ is intens. De topnoten bestaan uit zwarte peper, kardemom, kruidnagel, steranijs, bergamot en gember. Het hart kenmerkt zich door een verleidelijke combinatie van donkere chocola, caramel, vanille bourbon en ambergris. De basisnoten zijn leer, cypriol wortel, frankincense hars en Indonesische patchouli olie. Het resultaat van deze ongekende combinatie: een intense, houtachtige, oriëntaalse geur. Eentje waarmee jij de hoofden laat draaien.

philipp plein

En niet alleen de geur is uniek, ook het design staat in de schijnwerpers. De flacon is namelijk een stoere zwarte creditcard, zonder limiet; een ultieme belichaming van de excentrieke levensstijl van de ladies man.

De herenparfum is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Deze Philipp Plein geur kan jij uitsluitend scoren bij de ICI PARIS XL vestigingen of de webshop. Bij aankoop van de 50 ml Philipp Plein NO LIMIT$ ontvang jij nu tijdelijk een stijlvolle money clip*, speciaal voor al die flappen die jij op zak hebt.

GWP MONEY CLIP-0

Tip van de redactie: spuit deze geur bij voorkeur op de droge huid vlak na het douchen. In je nek, op je pols of op je kleding, there are no limit$, you decide!

 

*De actie is geldig van 23 november t/m 6 december 2020, zolang de voorraad strekt.