Limited Edition bottle

Als je denkt aan een classic passievruchtenlikeur, dan is Passoã zonder twijfel de numero uno drank.  Al 30 jaar lang kan men genieten van de populaire vruchtenlikeur in de mysterieuze zwarte fles. Als ode aan de zonsondergang komt Passoã nu met een limited edition fles waarmee jij heerlijk in de sunset spirit komt. Laat de zomer maar komen!

Dit is de eerste keer dat Passoã zijn likeur – gemaakt met de echte, natuurlijke passievrucht uit Brazilië – een nieuwe look geeft. De ‘sunset edition’ fles roept met zijn warme zonnige kleuren meteen de warme positieve vibes op van de zonsondergang. Wij zien onszelf al genieten van de heerlijke zomeravondjes met lekker drankje in onze handen. Jij ook?

Passoa limited edition fles

Je kan direct zien dat de fles een geheel nieuwe look gekregen heeft. Voor het eerst is de onderkant van een Passoã fles doorzichtig, zodat je eindelijk de intense rode kleur van de passievruchtenlikeur kan checken. Verder is er een illustratie op de fles te vinden van – je raadt het al – een passievrucht; dé showsteler van de drank. En dat dit het absolute hoofdingrediënt is, dat proef je bij de allereerste slok, en alle daaropvolgende slokken. Dit is dan ook een van onze favoriete frisse dranken.

Hoe drink je Passoã?

Laten we eerlijk zijn: iedereen – maar ook echt iedereen – die deze drank geprobeerd heeft, weet hoe lekker het puur te drinken is. Zoet, fris en intens. Toch? Het chille van alles is dat deze drank naast de heerlijke smaak ook nog eens een relatief laag alcoholpercentage, laag suikergehalte en een glutenvrije formulering heeft. Dus je kan zorgeloos van iedere slok genieten. Wil jij het eens over een andere boeg gooien met deze lekkere likeur? Don’t worry, we’ve got you. 

limited edition fles passoa

Laten we hier heel stellig in zijn: de mogelijkheden zijn eindeloos met Passoã. Je kan ervoor kiezen om een easy cocktail te maken, door de Passoã te mixen met fruitsap en tonic. Maar je kan jezelf ook omtoveren tot echte bartender met een signature drink recept. Een van de bekendste cocktails ter wereld wordt namelijk gemaakt met Passoã. Ja, je raadt het al. We hebben het hier natuurlijk over de Pornstar Martini. Check hieronder in het kort hoe je deze verrukkelijke cocktail met Passoã maakt:

Meng Passoa met een gelijke hoeveelheid vodka. Voeg een klein beetje vanillesiroop toe en maak de cocktail af met wat vers limoensap. Cheers! 

Maak kans op het Passoã Sunset Event

Om de gloednieuwe limited edition bottle te vieren organiseert Passoã een event dat in het teken staat van het perfecte sunset moment. Wil jij samen met een vriend het einde van de dag vieren en even ontsnappen aan de dagelijkse routine? Let dan op. Wij mogen namelijk twee kaarten weggeven aan onze lezers!

Passoa Save The Date_Invite_NL_1[42]

Hoe maak je kans? Tag je beste Passoã-drinkende vriend(in) in dit Facebook bericht en wie weet staan jullie samen te proosten op de zonsondergang. Cheers!

De limited edition Passoã bottle is vanaf mei verkrijgbaar in alle supermarkten en drankcentralen. 

In samenwerking met Passoã