Het grootste gemak gecombineerd met de grootste kracht

Aangezien het aanbod reuze is, is de kans groot dat jij door alle bomen het bos niet meer ziet. Don’t worry, we’ve got your back. De twee nieuwe devolo WiFi 6 Repeaters brengen jouw wifi in een handomdraai naar elke hoek van je huis. Of je nu surft op een tablet of 4K streamt op een smart-tv, de nieuwe wifi 6-standaard zorgt gegarandeerd voor extra hoge datasnelheden. Het mooiste van alles: de Repeaters werken met elke router. Je hoeft dus verder niks om te toveren in je huidige wifi set-up.

Premium wifi 6

Naast hogere datasnelheden biedt de nieuwe wifi 6-standaard een hoop innovaties die niet alleen gunstig zijn voor nieuwe apparaten, maar ook voor oudere smartphones, tablets en laptops.

Een van de belangrijkste kenmerken van wifi 6 is namelijk OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access), waarmee zoveel mogelijk apparaten, zowel nieuw als oud, tegelijk van hoge datasnelheden worden voorzien. Wel zo relaxt. Want laten we eerlijk zijn: niemand – maar dan ook echt niemand – heeft slechts één apparaat dat gebruik maakt van je wifi-signaal.

WiFi
De devolo WiFi 6 Repeater 5400: Dankzij het moderne wifi 6 kunnen alle apparaten beschikken over supersnelle wifi

Slimme mesh-wifi

Naast de voordelen van wifi 6 brengen de nieuwe Repeaters ook de slimme mesh-wifi-functies van devolo met zich mee. Mesh-wifi is een draadloos netwerk dat bestaat uit meerdere wifi-toegangspunten. Dit houdt in dat je meerdere devolo repeaters kan installeren om een groot en snel wifi-signaal te hebben die iedere hoek van het huis bereikt – vanzelfsprekend met één wifi-naam en -wachtwoord.

devolo Mesh Repeater 5400
Mesh-wifi zorgt voor een vlekkeloze overdracht van wifi tussen de verschillende WiFi 6 Repeaters van devolo.

Belangrijke onderdelen van mesh-wifi zijn Access Point Steering en Client Steering. Deze functies zorgen ervoor dat mobiele apparaten zoals smartphones en tablets automatisch worden verbonden met de sterkste hotspot binnen het thuisnetwerk. Zo heb je altijd de beste verbinding, ongeacht of jij nou boven in bed jouw favorieten Netflix-serie streamt of beneden fanatiek aan het gamen bent.

Plug & Play

De nieuwe devolo Repeaters zijn binnen een paar minuten klaar voor gebruik: sluit er eentje aan, druk op de knop, en ga aan de slag. Als het nodig is, kan de gratis devolo Home Network-app (iOS, Android) je door het installatieproces leiden via een eenvoudige installatiewizard.

WIFI repeater
De nieuwe devolo Home Network-app is makkelijk te gebruiken en bevat alle functies die je nodig hebt.

Plaatsing is belangrijk voor de beste wifi

Voor het optimaal functioneren van een devolo WiFi Repeater is de plaatsing van het apparaat erg belangrijk. Logisch. Je moet ervoor zorgen dat de Repeater een sterk signaal ontvangt van de router, want alleen dan kan een Repeater ook een snel signaal doorsturen. Om je te helpen de juiste positie voor de Repeater te vinden, hebben de nieuwe devolo WiFi 6 Repeaters een signaalindicator met vier niveaus. Zo vind jij zonder twijfel de ideale (hot)spot in jouw huis.

decolo repeater 3000 wifi signaal versterken
De nieuwe devolo WiFi 6 Repeaters hebben een signaalindicator met vier niveaus. Hiermee is het vinden van de juiste positie een makkie.

Prijs en verkrijgbaarheid

Beide Repeaters zijn nu online verkrijgbaar via www.devolo.nl en te koop in geselecteerde winkels. De adviesprijs van de devolo WiFi 6 Repeater 3000 is €99,90. Voor nóg betere prestaties is er de devolo WiFi 6 Repeater 5400 met een adviesprijs van €149,90. Beide repeaters hebben een fabrieksgarantie van drie jaar. Ideaal!

In samenwerking met devolo