Batavia Stad is dé fashion outlet van Nederland

Hoe je het ook wendt of keert, vaak gaan wij mannen voor gemak. Laten we vooropstellen dat je écht wel wat moeite mag doen voor je naasten, dat zeker. Maar het is toch wel héél lekker wanneer jij binnen één dag alle benodigde kerstcadeaus op de kop kan tikken. Right?

Voor wie nog niet bekend was met Batavia Stad: dit is een fashion outlet in Lelystad – lekker centraal in het land gelegen dus – waar jij terechtkan voor de beste deals van grote merken voor zowel mannen als vrouwen. Van luxe horloges en cleane sneakers tot aan stijlvolle overhemden en classy pakken; ze hebben het allemaal.

Voor mannenkleding en -accessoires kan je onder andere terecht bij winkels van Lacoste, G-Star RAW, Calvin Klein, Aspact en The Society Shop. En de dames onder ons kunnen zichzelf helemaal uitleven bij winkels als My Jewellery, Michael Kors, Karl Lagerfield en Sandro. Of je dus een leuk cadeau voor jouw partner wil scoren óf ook nog een stijlvolle kerstoutfit op de kop wil tikken voor jezelf, door het grote winkelaanbod slaag jij hier sowieso.

mannen batavia stad outlet nederland kerst

De afgelopen weken openden meerdere bekende merken hun nieuwe winkels in Batavia Stad. Modeliefhebbers kunnen zichzelf sinds kort helemaal in de laten watten leggen bij de iconische Franse modeketen Zadig & Voltaire, tijdloze kleding shoppen bij 10DAYS of classic winterschoenen kopen bij Timberland. Op zoek naar een cadeau voor je partner met wat meer bling bling? Breng dan een bezoek aan de nieuwe Swarovski winkel, waar je terechtkan voor een groot assortiment aan juwelen en accessoires. Hier zal je ongetwijfeld punten mee scoren bij je partner.

“De nieuwe merken sluiten goed aan bij de toekomstplannen en strategie van Batavia Stad om uit te groeien tot dé premium fashion destination van Nederland,” aldus Chris Janse, Centre Director.

De verschillende kerstactiviteiten op een rij

Met de feestdagen in aantocht, waant ook Batavia Stad zich volledig in de kerstsferen. Overal waar je bij deze fashion outlet kijkt, zie je lampjes en ervaar je de gezelligheid. Op de zaterdagen 16, 23, 27 en 30 december 2023 zal je zelfs shoppen met de sfeervolle muziek van het kerstkoor FEMMEvocals (bestaande uit Esther de Haas, Márin Kroon, Britt van Tooren, Mette Oskamp en Jasmijn Strookman) op de achtergrond.

fashion outlet nederland

Wil jij er echt een uitje van maken? Dat kan. Op 22 december (20.30) en 5 januari (17.00 uur) kan je zelfs genieten van optredens van niemand minder dan Emma Heesters. Ook Dennis van Aarssen (de winnaar van The Voice of Holland 2019) treedt op 24 december op om 12.30 en 13.30 uur. Kortom, ze hebben aan daadwerkelijk alles gedacht om deze shopervaring zo feestelijk mogelijk te maken.

Maar er is meer. Ben jij een Fashion Club Member, dan kan jij bij het speciale Gift Wrapping Station gratis je cadeaus laten inpakken. Ideaal. En mannen, tip van de redactie: mocht jij met jouw partner een bezoek brengen aan Batavia Stad en voor haar stiekem ook nog iets willen kopen. Drop haar dan even bij de Lakwerk Truck op 22 of 23 december. Daar kunnen Fashion Club Members hun nagels gratis laten klaarmaken voor de feestdagen. Dan heb jij een goed excuus om even alleen op pad te gaan en in het geheim een mooi cadeautje te kopen.

batavia stad kerst

Mocht je dus nog op pad moeten om de kerstcadeaus of een outfit te scoren, dan is Batavia Stad the place to be. Bekijk de website van Batavia Stad voor alle merken en meer informatie.

In samenwerking met Batavia Stad