Overhemd online op maat laten maken

Als jij een overhemd op maat wil laten maken, dan snappen we dat het in je hoofd een heel gedoe lijkt. Naar een kleermaker gaan, het hele proces van opmeten, noem maar op. Dit alles is verleden tijd door de mannen van ShirtbyHand.

Via de website van ShirtbyHand is het namelijk mogelijk om een overhemd in handen te krijgen die precies op jou is afgestemd. Dit doen zij via twee methodes. Allereerst kan je een meetafspraak maken waardoor je fysiek opgemeten wordt. Zelfs in de avonduren of in de weekenden is dit mogelijk, dus kies jouw geschikte moment uit.

shirtbyhand

Het algoritme

ShirtbyHand € n/a Shop nu
Laat jouw persoonlijke maat berekenen door het algoritme

 

Maar de meest geniale uitvinding is toch wel het algoritme waar ShirtbyHand gebruik van maakt. Dit algoritme berekent binnen slechts 15 seconden jouw perfecte maatvoering, waardoor je direct een overhemd op maat online kan bestellen. Een meetafspraak is dus niet meer nodig.

overhemd op maat laten maken online

Je hoeft slechts een aantal gegevens in te vullen zoals je lengte, gewicht, leeftijd en kraagmaat. Vervolgens kan je kiezen uit vier verschillende lichaamstypen: athletic, regular, regular + (voor de mannen met een klein bierbuikje) of large. En voilà, jouw maat is ready.

Casual of business overhemden bestellen bij ShirtbyHand

De volgende stap: het overhemd van je dromen samenstellen. Kijk allereerst naar de gelegenheid waarvoor je het overhemd wil gaan bestellen. Wil jij hem gedurende de werkdag dragen en in combinatie met een colbert? Ga dan voor een business overhemd. Rock jij jouw overhemd liever op een jeans in een ontspannen outfit? Dan is een casual overhemd ongetwijfeld jouw way to go.

Overhemd op maat online bestellen casual business

Heb je de keuze gemaakt, dan kan je écht aan de slag met finetunen. Hierbij is de stof een van de belangrijkste elementen. Dat snapt ShirtbyHand als de beste en ze bieden talloze verschillende stoffen aan: van katoen en denim tot bamboo en linnen. It’s all up to you. 

Per stof heb je een ruime keuze uit kleuren, waardoor er ongetwijfeld jouw favoriete tint tussen zit. Kies vervolgens je ideale pasvorm, boord, manchet en/of extra’s als een borstzak of gekleurde stiksels. Hier kan jij écht zelf je eigen ontwerper uithangen.

overhemd casual corduroy

Corduroy - Donkerblauw, Overhemd

ShirtByHand €79,00 Shop nu
wit overhemd

Bamboo Katoen - Wit Overhemd

ShirtByHand €79,00 Shop nu

Klik vervolgens op het woord ‘bestellen’ en je shirt wordt in het eigen ShirtbyHand atelier in Hanoi, Vietnam geproduceerd. Het enige wat jou nog rest te doen, is wachten. Binnen slechts drie weken wordt jouw op maat gemaakte overhemd thuis bezorgd, in de brievenbus.

Check de website van ShirtbyHand, bepaal je maat en stel het overhemd van je dromen samen. Succes!

In samenwerking met ShirtbyHand