Online je overhemd op maat laten maken bij Bivolino

Vandaag de dag zijn er zoveel verschillende fits dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Ook heeft iedereen zijn eigen voorkeur. De ene man draagt zijn kleding liever slim-fit en de ander prefereert een wijdere pasvorm. Vooral op het gebied van overhemden is de fit belangrijk. Wanneer een overhemd niet mooi aansluit, dan verpest het je hele outfit. De uitkomst: de op maat gemaakte overhemden van Bivolino.

Kleding op maat laten maken was voorheen een heel gedoe. Je moest de juiste kleermaker vinden, een afspraak maken en jezelf dan nog eens laten opmeten. Kortom: een tijdrovend proces. Hier brengen de mannen van Bivolino verandering in met hun geniale tool waarmee je online een overhemd op maat kan laten maken. Eén ding is zeker: het aanbod is reuze.

Met de configurator van Bivolino kan je eenvoudig ieder detail van je overhemd naar jouw wens personaliseren. En als we zeggen ‘ieder detail’, dan bedoelen we ook echt ieder detail.

Online je overhemd op maat laten maken bij Bivolino

Allereerst begin je bij stofkeuze. Aangezien je kan kiezen uit meer dan 250(!) verschillende stoffen, is het slim om te kijken naar de voordelen per stof en voor welke gelegenheden jij het overhemd wil dragen. Zoek jij een overhemd voor tijdens de warmste dagen of een zomerbruiloft? Dan is linnen jouw way to go. Wil jij het overhemd liever dragen tijdens formele gelegenheden? Dan is een stevig katoenen overhemd de juiste keuze.

Als jij de eerste stap voltooid hebt, dan is het tijd om jouw droom shirt te finetunen. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor jij zonder twijfel jouw gewenste overhemd kan samenstellen. Zo kan jij zelf jouw favoriete boord, manchette, patte, borstzakken en knopen kiezen. Als kers op de taart kan jij het overhemd helemaal eigen maken met jouw gewenste borduurwerk.

Bivolino overhemd op maat online

Zodra jij jouw overhemd volledig hebt samengesteld online, is het tijd om je maten door te geven. Dit hoef je slechts eenmalig te doen. Wanneer je namelijk een profiel hebt, dan staan jouw maten – dus ook jouw ideale fit – in de database. Zo kan je dus in de toekomst met een aantal klikken op de knop weer een overhemd op maat laten maken.

Bovendien hoef je niet maandenlang te wachten tot jij eindelijk kan shinen met jouw overhemd. De overhemden worden geproduceerd in Roemenië en Tunesië en de productietijd is zo’n 7 tot 10 dagen, afhankelijk van de gevraagde stoffen en afwerkingen. Binnen slechts drie weken ligt jouw pareltje op de deurmat.

En dat je verzekerd bent van het juiste op maat gemaakte overhemd, daar zorgt de service van Bivolino wel voor. De biometrische technologie garandeert een perfecte snit. Wanneer het eerste overhemd niet past, dan wordt er kosteloos een tweede shirt geproduceerd. Hoe chill!

Eigen ervaring met het op maat gemaakte overhemd van Bivolino

Natuurlijk nemen wij geen woorden in de mond waar we zelf niet achterstaan. We besloten dus om dit proces zelf aan te gaan en een overhemd op maat te laten maken. Toen we het overhemd voor het eerst in onze handen hadden, konden we eerlijk gezegd niet wachten om het aan te trekken. De stof voelde stevig aan en we hadden er alle vertrouwen in dat het overhemd als gegoten zou zitten. Deze verwachting werd werkelijkheid toen we daadwerkelijk het overhemd aantrokken. De mouwen sloten mooi aan om de armen en de wijdte van de hals was precies goed, met een klein beetje ruimte ertussen.

Bivolino op maat maken overhemd online

Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van andere klanten?

En dat wij niet de enige zijn die meer dan tevreden zijn met het eindresultaat, dat blijkt uit de beoordelingen van andere klanten. Op de site van Feedback Company krijgt Bivolino een cijfer van maar liefst een 8.9 én 97% van de klanten raadt het bedrijf aan.

Check de website van Bivolino voor alle mogelijkheden en overhemden. 

In samenwerking met Bivolino