Het nieuwe metaverse van OneRare

Het doel van OneRare is om een unieke game-ervaring te ontwikkelen voor foodies en tegelijkertijd een nieuw marketingkanaal te openen voor de wereldwijde Food & Beverage industrie. Veel Blockchain en Metaverse-gerelateerde games zijn voor veel mensen lastig te begrijpen. Hier springt OneRare op in en creëert het een metaverse die toegankelijk én begrijpelijk is voor iedereen. Zowel ervaren als beginnende spelers, mannen en vrouwen, kunnen genieten van deze food-metaverse. Een voedsel-gerelateerd project wat behoorlijk smakelijk is voor miljoenen mensen over de hele wereld.

 

Het doel van OneRare

OneRare is ’s werelds eerste voedsel blockchain game, waarin iedereen tokens kan verdienen door eigen gewassen te creëren en kookrecepten te verzamelen. Het bevat de eerste Foodverse met andere unieke functies om een zeer boeiende ervaring te creëren, met een gemakkelijke en leuke gameplay. De Foodverse is verdeeld in vier gebieden: De boerderij, de boerenmarkt, de keuken, en niet te vergeten het OneRare speelgebied.  

 

We are building the first tokenization layer that celebrates Food in Web3 – creating an immersive and gamified experience for users worldwide. Let’s embark on an exciting journey to foodify the blockchain”, aldus het OneRare team.

 

In de toekomst zullen er meer functies worden toegevoegd aan de Foodverse. Je zult bijvoorbeeld je favoriete chefs kunnen ontmoeten en eten kunnen kopen van bekende bedrijven en restaurants. Natuurlijk zal ook het aantal NFT’s stijgen, iets wat iedereen wil binnen deze metaverse. Een ander leuke functie is de mogelijkheid om je eigen NFT’s in te wisselen voor restaurantkortingen of zelfs gratis maaltijden. Hoe lekker is dat!?

OneOne foodverse blockchain

Belangrijke locaties binnen het speelveld

De Boerenmarkt is de marktplaats in het spel, die bestaat uit drie verschillende winkels met verschillende functies. De boerenwinkel, “the farmer’s shop”, verkoopt gekweekte ingrediënten, terwijl de OneRare-shop ongewone ingrediënten verkoopt en Dish eigenaren van NFT’s de mogelijkheid bieden hun maaltijden voor tokens aan te bieden. 

Je kunt alle ingrediënten die nodig zijn voor het verwezenlijken van de recepten produceren. Deze ingrediënten kan je dan weer op de boerenmarkt verkopen om ORARE-tokens te verdienen. $ORARE is de meest essentiële muntsoort van de FoodVerse, waarmee munthouders kunnen deelnemen aan het spel en transacties kunnen verrichten op de boerenmarkt.

Je zou kunnen stellen dat de keuken het hart van de FoodVerse is, net als in het echte leven. Alle recepten uit de hele wereld worden hier samengevoegd. Spelers winnen door een lijst met ingrediënten te verzamelen voor een uniek gerecht, en zodra het gerecht klaar is, ontvangt de speler een Dish NFT. De spelers nemen het tegen elkaar op in verschillende minigames om $ORARE te winnen.

De positieve impact van OneRare

Het project hoopt ook dat het, door gebruik te maken van het wereldwijde bereik van blockchain, in staat zal zijn om een aanzienlijke impact over de hele wereld te maken. Hoewel OneRare een voorvechter van de internationale keuken is, heeft het project ook als doel het bewustzijn te vergroten van de hongersnood die plaatsvindt in de echte wereld. Beroemde chef-koks, restaurants, beroemdheden en voedselbedrijven van over de hele wereld werken samen met OneRare om unieke NFT’s te ontwikkelen en om geld in te zamelen voor de hongersnood.