Een exclusieve camera van Hasselblad

Dat de camera vandaag de dag een belangrijk onderdeel is geworden van een smartphone, dat weten we allemaal. Een goede camera is voor veel mensen zelfs de #1 vereiste bij de aankoop van een nieuwe smartphone. Gelukkig snapt OnePlus dit als de beste en is er flink uitgepakt met de camera van de nieuwe OnePlus 9 Pro.

OnePlus goede smartphone camera

Wat is de beste manier om een camera van topkwaliteit te bieden? Precies, je gaat met échte specialisten aan de slag. Voor het eerst slaat OnePlus zijn handen ineen met de Zweedse cameraspecialist Hasselblad, een teken dat ze de camera van de smartphone zéér serieus nemen. De achterkant van de smartphone is voorzien van maar liefst vier lenzen. Ten eerste de 48 MP hoofdcamera, die uitgerust is met een op maat gemaakte Sony IMX789-sensor. Ook is er een 50 MP ultragroothoekcamera waardoor de vervormingen aan de rand van foto’s worden geminimaliseerd. Zo is heel jouw shot daadwerkelijk on point. De 8 MP telefotocamera met een 3,3x-zoom houdt jouw shots scherp wanneer je inzoomt én als kers op de taart is de OnePlus 9 Pro voorzien van een monochroomcamera waarmee jij zwart-wit shots kan maken van topkwaliteit. Kortom: aan alles – maar dan ook écht alles – is gedacht bij deze camera.

Om deze sterke camera’s optimaal te laten werken, komt de technologische perfectie van OnePlus om de hoek kijken. Samen met Hasselblad is er een kleurkalibratie ontwikkeld die zelfs aan de wensen van de meest veeleisende fotografen kan voldoen. De kleuren zijn levensecht, de natuurlijke huidtinten indrukwekkend en dit brengt al jouw shots daadwerkelijk tot leven. Van doordringende portretfoto’s tot sfeervolle landschappen; deze camera maakt het waar.

OnePlus 9 Pro grijs

(8 GB RAM + 128 GB Storage)

OnePlus 9 Pro €899.00 Shop nu
9Pro Stellar Black 02-RGB

(12 GB RAM + 256 GB Storage)

OnePlus 9 Pro €999.00 Shop nu

Oké, het is duidelijk dat de camera dé showsteler is van dit toestel. Maar aangezien een beeld meer dan duizend woorden zegt, kan je hieronder een aantal shots vinden. Of je het gelooft of niet, de onderstaande foto’s zijn écht met de nieuwe OnePlus 9 Pro gemaakt. Indrukwekkend hé?

Smartphone met goede camera foto's

Foto's met de OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9-serie is in samenwerking met Hasselblad ontwikkeld en legt de meest natuurgetrouwe kleuren vast, zodat je jouw True Colors kunt laten zien. Door op je eigen Instagram-feed foto’s te delen met #TrueColorsNL en @OnePlus_BNL te taggen, maak je kans om een OnePlus 9 Pro te winnen en een reis om de True Colors in de wereld te ontdekken. 

Niet alleen de foto’s zijn van professionele kwaliteit, ook de video’s doen de monden open laten vallen. De hoofdcamera heeft 16 keer meer pixels dan de standaard 1080p, wat resulteert in video’s van top kwaliteit. Je kan filmen in 4K of 8K en hebt talloze creatieve functies bij het filmen en het editen als een echte prof. Dus hecht jij waarde aan een mooie fotocollectie of een onuitwisbare Instagram-feed, dan is de OnePlus 9 Pro dé must-have gadget voor jou.

Het display blaast je omver

En als er zoveel aandacht is besteed aan het maken van goede shots, dan is het belangrijk dat het beeld net zo waanzinnig is. Je gaat een gloednieuwe film – die beschikbaar is in top beeldkwaliteit – toch ook niet kijken op een oude zwart-wit televisie? Precies. Dat doe je gewoon niet.

Aangezien smartphones vandaag de dag veel meer dan alleen telefoons zijn, wordt het formaat ook steeds groter. Het Fluid Display 2.0 van 6.7 inch zorgt er dan ook voor dat jij kan genieten van een top formaat scherm. Door de ververssnelheid van 120 Hz is de ervaring vloeiender dan ooit. De soepele ervaring maakt alles een genot voor de ogen en de vingers, zelfs bij het scrollen door je galerij.

Gamen op smartphone

En ben jij een groot fan van games op je smartphone, dan zal je helemaal wild worden van dit toestel. De nieuwe Hyper Touch-technologie van de 9 Pro zorgt voor een snelle reactietijd bij het spelen van bepaalde games. Zo dichtbij een console was een smartphone nog nooit.

Snel internetten én snel je batterij opladen

Alles moet anno 2021 beter en vooral sneller, zeker als het om smartphones gaat. Naast de onwijs hoge verversingssnelheid zijn zowel de OnePlus 9 Pro als de OnePlus 9 voorzien van een een Qualcomm® Snapdragon 888-chip met 5G-ondersteuning. Hiermee surf jij sneller dan het licht over het web en heb jij binnen no-time je favoriete Peaky Blinders-aflevering gedownload voor on the road.

snelladen OnePlus 9 Pro

Wanneer je smartphone van topkwaliteit in handen hebt, dan realiseer je je hoe relaxt het is en dat je niet meer zonder kan. Het is dan ook niet gek dat jij deze nieuwe high-end smartphone altijd bij je hebt. Ben jij door het gebruik bang dat je zonder batterij komt te zitten? Zet dat maar direct uit je hoofd. De OnePlus 9 Pro is compatibel met Warp Charge 65T bedraad opladen, waardoor jij binnen slechts 29 minuten je toestel oplaadt van 1 tot 100%. Ook kan jij de smartphone supersnel draadloos opladen met de Warp Charge Wireless 50, de snelste draadloze oplaadtechnologie op de markt.

Al met al mag de OnePlus 9 Pro zich in het rijtje met sterke high-end smartphones voegen. Het display, de chip en vooral de camera maken dit toestel hét pronkstuk van OnePlus. De water- en stofbestendige smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Morning Mist, Pine Green en Stellar black.

De OnePlus 9 Pro in Morning Mist, Pine Green en Stellar Black 8 GB + 128 GB heeft een adviesprijs van 899 euro.

De OnePlus 9 Pro in Morning Mist, Pine Green en Stellar Black 12 GB + 256 GB heeft een adviesprijs van 999 euro.

In samenwerking met OnePlus