Boss Level is nu thuis te zien

Je kent vast wel films zoals Groundhog Day en Edge of Tomorrow. De film Boss Level hanteert een beetje ditzelfde concept. Ook in deze film staat namelijk een zogeheten ‘tijdslus’ centraal. Hoofdpersoon Roy wordt elke dag opnieuw vermoord door huurmoordenaars. Een behoorlijk slopende dagroutine, waar hij echter op een gegeven moment aan gewend geraakt. Hij besluit om erachter te komen wat er is gebeurd, maar ook wat hij moet doen om uit de tijdslus te komen.

Boss Level

Al gauw beseft Roy dat het te maken heeft met zijn overleden vrouw. Zij werkte aan een tijdmachine, maar kwam door de groep huurmoordenaars om het leven. Heeft zij Roy in de tijdslus gestopt, zodat hij de toekomstige gebeurtenissen kan voorkomen? Of zit het anders?

Roy werkte vroeger bij de Special Forces en beschikt dus over een knap staaltje vechtskills. Die komen in Boss Level handig van pas wanneer hij besluit om zijn moordenaars niet langer uit de weg te gaan.

Een sterke cast en regisseur maken deze film een knaller

De bad guy die de huurmoordenaars aanstuurt en voor niets aan de kant gaat wordt gespeeld door Mel Gibson. Als kolonel Clive Ventor bewijst hij dat hij nog steeds de (letterlijke) eindbaas is. De rol van Roy wordt gespeeld door Frank Grillo. Hem kun je kennen van zijn rol als Crossbones in The Avengers films. Ook speelt hij in Hitman’s Wife’s Bodyguard. De rol van zijn vrouw Jemma wordt gespeeld door Naomi Watts.

Boss Level film Pathé

Boss Level belooft een echt spektakel te worden. De film wordt geregisseerd door niemand minder dan Joe Carnahan. Hij werkte eerder aan producties zoals Smokin’ Aces en Narc. 

Benieuwd geworden? Dan hebben we goed nieuws. De film is namelijk binnenkort te zien. Vanaf 30 april is de film thuis te kijken via diverse thuisbioscopen. De verwachtingen zijn in elk geval al hooggespannen, want de film belooft één van de grootste nieuwe releases te worden van deze meivakantie.