Een revolutie voor reizigers

De Nederlandse oprichters van NORTVI raakten gefrustreerd omdat er nog geen kwalitatieve koffers waren die voldeden aan de wensen van stijlvolle en bewuste reizigers. Met de oprichting van NORTVI bundelden de mannen hun jarenlange ervaring. Het Amsterdamse merk zorgt met hun unieke en eco-vriendelijke koffers voor een enorme vernieuwing in de reisindustrie. Nog nooit eerder was er een koffermerk dat design en duurzaamheid combineert, tot nu.

handige reiskoffer NORTVI

Het doel: in het jaar 2020 volledig circulair zijn. Met hun huidige stijlvolle kofferlijn zijn de eerste stappen al gezet. De binnenruimte van de NORTVI-koffers bestaat voor 100% uit gerecyclede PET flessen en de buitenkant is gemaakt van gerecycled polycarbonaat. Dacht je dat dit ten koste gaat van de stevigheid? Zet die gedachte dan maar direct uit je hoofd. De verrassend sterke materialen zorgen ervoor dat jij je leven lang kan genieten van je lichtgewicht NORVTI-koffer.

Wat maakt de NORTVI koffers zo handig?

Als jij vaak onderweg bent, dan kan je dit wel beamen: tijdens je reis is er niks zo vervelend om in een drukke ruimte je koffer helemaal open te moeten maken om te zoeken naar dat kleine iPhone kabeltje of die laptop die helemaal onderin ligt. Hoe je de avond ervoor lang hebt lopen strugglen met het netjes indelen van je koffer, zo is er binnen een handomdraai niks meer van over. Je zorgvuldig ingepakte bagage ligt direct helemaal overhoop. Om gek van te worden.

Koffer met handig voorvak

Je kan er natuurlijk voor kiezen om een extra laptoptas mee te nemen als handbagage, maar het is ook vervelend om jezelf hiermee op te zadelen. Gelukkig heeft NORTVI met hun front pocket modellen ervoor gezorgd dat jij nooit meer een laptoptas mee hoeft te nemen. Het waterbestendige voorvak van de koffers is zo ontworpen dat er genoeg ruimte is voor jouw laptop, boeken en andere spullen die je even vlug nodig hebt tijdens je reis.

Groen+voorvak_1b

Rainforest Green

NORTVI €229,00 Shop nu
Wit+voorvak_1b

Sand White

NORTVI €229,00 Shop nu

Verder is de binnenkant voorzien van twee grote inpakruimten die beschikken over slimme packing compartments. Zo kan jij alles goed georganiseerd meenemen, alsof het een mini garderobe op wielen is. Over wielen gesproken; NORTVI biedt een smooth ervaring van wereldklasse.

koffer met opbergvakken binnenin

Ze noemen de wielen van de koffer zelfs ‘fluisterwielen’, en dat is niet zonder reden. Wanneer jij door het vliegveld of hotel paradeert, zal je nooit meer last hebben van piepende wielen. De Japanse Hinomoto wielen zijn de allerstilste wielen ter wereld. Zo zal jij je nooit meer irriteren aan dat geluid of aan vervelende blikken van anderen.

Praktische én stijlvolle koffers

Hoe je het ook wendt of keert, een koffer is en blijft een accessoire. Als jij – als stijlvolle man – let op het uiterlijk van je horloge en zonnebril, waarom zou je dat dan niet doen bij je koffer? Precies, ook het uiterlijk van de koffer is belangrijk en kan jouw uitstraling verrijken.

NORTVI mooie koffer

De NORTVI-koffers worden gekenmerkt door een spannend en esthetisch design. Zowel de binnen- als buitenkant zijn met een scherp oog voor detail vormgegeven en het resultaat is verbluffend. Dit maakt de koffers niet alleen een praktische gadget, maar ook een stijlvol accessoire.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om de koffer te personaliseren. Dit doe je met een speciale kofferriem. Niet alleen een modieuze toevoeging, maar het maakt je koffer ook direct herkenbaar.

Alle producten zijn verkrijgbaar op de NORTVI website en in selecte retail locaties zoals de Bijenkorf en Hutspot in Amsterdam, Leiden, Den-Bosch, Eindhoven en Antwerpen. Bovendien geldt een garantie van 5 jaar.